Αρχική Eπικαιρότητα Βρέθηκε η 14χρονη που εξαφανίστηκε από την Αθήνα

Βρέθηκε η 14χρονη που εξαφανίστηκε από την Αθήνα

Η περιπέτεια της Κασέμ Ντουά, 14 ετών, έληξε το μεσημέρι της Παρασκευής δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Κασέμ Ντουά βρέθηκε στην περιοχή της Ομόνοιας και είναι καλά στην υγεία της.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Κασέμ Ντουά και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εύχεται αυτή να είναι η τελευταία περιπέτεια για την Ντουά, καθώς κάθε φορά που ένα παιδί πρόσφυγας βρίσκεται στο δρόμο, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να πέσει θύμα διακινητών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

Περισσότερες πληροφορίες:
Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά «Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»
e mail: 116000@hamogelo.gr