Αρχική Ν. Αργολίδος Συνελήφθη 50χρονος με 1.550 πακέτα λαθραία τσιγάρα στην Αργολίδα

Συνελήφθη 50χρονος με 1.550 πακέτα λαθραία τσιγάρα στην Αργολίδα

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παραεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, συνελήφθη, χθες (11.5.2018) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 50χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, χθες (11.5.2018) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, συνέλαβαν τον 50χρονο γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν -10- πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -1550- πακέτα λαθραίων τσιγάρων, ενώ κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των -955- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Ο 50χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών.