Αρχική Ν. Μεσσηνίας 29 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

29 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Συνολικά 29 άτομα συνελήφθησαν την Πέμπτη στη Μεσσηνία, σε σύνολο 98 ατόμων τα οποία συνελήφθησαν σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Πιο αναλυτικά στη Μεσσηνία συνελήφθησαν: Ένας 38χρονος Έλληνας στο Πάρκο Σιδηροδρόμων στην Καλαμάτα γιατί οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που τον έλεγξαν του βρήκαν 2,1 γραμ. χασίς περιτυλιγμένο σε χαρτί μαζί με καπνό. 5 Έλληνες τσιγγάνοι για ρευματοκλοπή. 5 Έλληνες και 2 αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού. 14 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επίσης, εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας η κλοπή ενός κινητού τηλεφώνου, που είχε γίνει στις 12 Απριλίου στον Άγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών. Ως δράστιδα κατηγορείται μια 26χρονη Ελληνίδα τσιγγάνα, η οποία φέρεται ότι έκλεψε το μπουφάν του παθόντα από το κτήμα, όπου αυτός έκανε διάφορες αγροτικές εργασίες. Ο παθών είχε κρεμασμένο το μπουφάν του στο σύρμα της περίφραξης και μέσα στην τσέπη το κινητό του τηλέφωνο. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 26χρονης για κλοπή, ενώ το τηλέφωνο το βρήκαν οι αστυνομικοί στην κατοχή της και το επέστρεψαν στον παθόντα.