Αρχική Ν. Μεσσηνίας Μεσσηνία: Ξεκίνησε η δίκη για την ασέλγεια σε 13χρονη

Μεσσηνία: Ξεκίνησε η δίκη για την ασέλγεια σε 13χρονη

Ξεκίνησε χθες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Καλαμάτας η δίκη -κεκλεισμένων των θυρών- του 55χρονου δημοσίου υπαλλήλου που ασελγούσε στη 13χρονη κόρη φίλων του, από το καλοκαίρι του 2014 μέχρι και το Μάρτιο του 2015.

Πριν ξεκινήσει η δίκη, η συνήγορος του κατηγορούμενου ζήτησε εκ νέου διακοπή για να ενημερωθεί η έτερη υπερασπίστρια που διόρισε τις προηγούμενες ημέρες ο 55χρονος. Ωστόσο η υπόθεση είχε ήδη πάρει δύο αναβολές και είχε διακοπεί άλλη μία, οπότε το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα και διέταξε την πρόοδο της δίκης.

Πρωτόδικα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γυθείου είχε καταδικάσει τον κατηγορούμενο σε κάθειρξη 19 χρόνων και έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του, με τους όρους της καταβολής εγγύησης 5.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα, καθώς και της απαγόρευσης να πηγαίνει στο χωριό του κοριτσιού.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από τη συνήγορό του (η έτερη δεν παραστάθηκε τελικά), ασελγούσε στο γνωστό του κορίτσι και το παρενοχλούσε σεξουαλικά ενώ ήταν μακρινός συγγενής της μητέρας και οι γονείς τού εμπιστεύονταν συχνά τη μοναχοκόρη τους. Είχε συλληφθεί μάλιστα τη στιγμή που ικανοποιούσε τις άρρωστες φαντασιώσεις του, έχοντας μπροστά του γυμνό το 13χρονο κορίτσι, στις 17 Μαρτίου του 2015 σε χωριό του Δήμου Οιχαλίας.