Αρχική Eπικαιρότητα Φρίκη στη Ν. Σμύρνη – Κατακρεούργησε τη μητέρα του και μετά βγήκε...

Φρίκη στη Ν. Σμύρνη – Κατακρεούργησε τη μητέρα του και μετά βγήκε έξω για φαγητό

Σοκ προκαλούν οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον άντρα που με 38 μαχαιριές σκότωσε τη μητέρα του και κράτησε επί τρεις ημέρες το πτώμα της στο διαμέρισμά τους στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού τη σκότωσε το απόγευμα της 7ης Μαΐου, συνέχισε κανονικά τη ζωή του σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Μάλιστα λίγη ώρα μετά το άγριο φονικό, βγήκε έξω, μόνος του, για να φάει -όπως ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς- «σπέσιαλ πίτσα με μανιτάρια».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μάνα και γιος είχαν πολύ συχνούς καβγάδες και ο βασικός λόγος ήταν ότι ο 38χρονος δεν είχε πάρει ποτέ το πτυχίο του από το Πολιτικό της Νομικής. Ο 38χρονος, ο οποίος είναι ένας εύσωμος άντρας με μακριά σκουρόχρωμα μαλλιά, δεν είχε δουλέψει ποτέ στη ζωή του, δεν είχε κάποια σχέση και ήταν άτομο πολύ εσωστρεφές.

Πώς αποκαλύφθηκε το έγκλημα
«Σκότωσα τη μητέρα μου» ομολόγησε ο 38χρονος αμέσως μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα της οδού Ιωνίας 11 στη Νέα Σμύρνη και αντίκρισαν τον άντρα να κάθεται απέναντι από μία καρέκλα στην οποία είχε τοποθετήσει το άψυχο σώμα της γυναίκας που τον γέννησε!

«Γιατί το έκανες;» τον ρώτησαν αμέσως οι αστυνομικοί.

«Γιατί μου έριχνε φάρμακο στο φαγητό για να ελέγχει το μυαλό μου. Είχε βάλει τη μασονία να υπεισέρχεται στο μυαλό μου για να με ελέγχει. Ελεγε ότι το έκανε για το καλό μου».

Έτσι δικαιολόγησε ο άντρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, την αποτρόπαια πράξη του. Το απόγευμα της 7ης Μαΐου, επιτέθηκε στην 64χρονη μητέρα του μέσα στο υπνοδωμάτιο της, τη χτύπησε και μετά τη μαχαίρωσε 38 φορές, στο θώρακα, το λαιμό αλλά και άλλα σημεία του σώματός της. Στη συνέχεια κράτησε για τρεις μέρες το πτώμα της, το οποίο είχε βάλει μάλιστα να κάθεται σε καρέκλα, μέχρι που η δυσοσμία κινητοποίησε τους γείτονες και κάλεσαν την αστυνομία.

Ο άντρας ήταν άνεργος, ενώ δεν είχε ολοκληρώσει ποτέ τις σπουδές του στο Πολιτικό της Νομικής. Η μητέρα του ήταν συνταξιούχος του ΙΓΜΕ και ήταν χωρισμένη με τον πατέρα του.

Ο άντρας κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών και σύμφωνα με πληροφορίες μοιάζει να είναι εντελώς χαμένος.