Αρχική Περ. Πελοποννήσου Γονείς σε απόγνωση – Δεκαπέντε μέρες δεν πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά με...

Γονείς σε απόγνωση – Δεκαπέντε μέρες δεν πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά με ειδικές ανάγκες από τα Φιλιατρά

Δεκαπέντε μέρες τώρα οι μαθητές δημοτικού, παιδιά με ειδικές ανάγκες στα Φιλιατρά, δεν πάνε στο σχολείο, γιατί έχει διακοπή η μεταφορά τους, που είναι ευθύνη της Περιφέρειας. Τι και αν φωνάζουν και ψάχνουν τους υπεύθυνους απελπισμένα οι γονείς, τι και αν τρις φορές το έχουμε θέση στην Οικονομική Επιτροπή ζητώνταςνα λυθεί το θέμα, δεν ιδρώνει το αυτί της κα Νικολάκου και του κ Τατούλη. Θα μπορούσαν να το είχαν λύσει στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής πριν 15 μέρες και δεν το έκαναν.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των νέων καθηκόντων που ανέλαβε ο κύριος Περιφερειάρχης και σαν Νομάρχης Μεσσηνίας. Νοιάζεται να προωθήσει να δοθεί το έργο μεταφοράς των μαθητών σε μεγάλες εταιρείες γι΄αυτό μπλοκάρισε πριν από ένα χρόνο το διαγωνισμό σε Μεσσηνία και Λακωνία, γι΄αυτό έφερε τους καινούριους διαγωνισμούς κομμένους και ραμμένους στα μέτρα τους.

Αν στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Δευτέρα 7-5-2018 δεν λυθεί το πρόβλημα, θα στηρίξουμε την προσπάθεια των γονέων, να παρέμβει ο εισαγγελέας. Υπάρχουν και όρια.

Προηγούμενο άρθροΕναρξη ράλλυ αντίκα από Κόρινθο – Θ.Κάππος και Ν.Νικολόπουλος τρέχουν με αμάξι της εταιρείας Μπάσδελης ΑΕ
Επόμενο άρθροΓια 9η μέρα παραμένει στην εντατική ο 6χρονος που κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα κρασιού