Αρχική Ν. Αρκαδίας Εθελοντική αιμοδοσία για την στήριξη των αναγκών του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Εθελοντική αιμοδοσία για την στήριξη των αναγκών του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Στον Ιερό Ναό του Νεομάρτυρα Παύλου

Φέτος με την χάρη του Θεού, συμπληρώνονται 200 χρόνια (181802018) από το μαρτύριο του Νεομάρτυρα Παύλου, πολιούχου της Τρίπολης. Με την ευκαιρία αυτή, η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας με την ευχή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου μας κ.κ. Αλέξανδρου, πραγματοποιεί μία εθελοντική αιμοδοσία εις τιμήν και μνήμην αυτού, για να στηρίξουμε τις ανάγκες του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, “Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ”, που προσπαθεί και αγωνίζεται για τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου.

Η σωτηρία μας προήλθε από την Σταυρική θυσία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Το τίμιο αίμα Του προσφέρεται δωρεάν σε κάθε Θεία Λειτουργία στους πιστούς, ως φάρμακο σωτήριο. Ο Χριστός μας μας ζωοποιεί με το αίμα του και μας θεραπεύει από την αμαρτία. Και εμείς λοιπόν, με την προσφορά μικρής ποσότητας από το αίμα μας, μιμούμαστε τον πρώτο αιμοδότη-ζωοδότη Χριστό, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην σωτηρία του κάθε αδερφού μας που κινδυνεύει.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις 2-3-4 Μαΐου 2018 στον Ιερό Ναό του Νεομάρτυρος Παύλου, καθημερινά από τις 9π.μ. έως τη 1μ.μ. το μεσημέρι και μόνο την πρώτη μέρα, την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί και το απόγευμα από τις 5μ.μ. μέχρι και τις 8μ.μ.

Κατά τις ημέρες της αιμοδοσίας, όποιος επιθυμεί μπορεί να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών, δίνοντας δείγμα.

Στην προσπάθειά μας αυτή σας παρακαλούμε και σας καλούμε να βοηθήσετε.