Αρχική Περ. Πελοποννήσου Υψηλές θερμοκρασίες και αραιές νεφώσεις το σκηνικό του σημερινού καιρού

Υψηλές θερμοκρασίες και αραιές νεφώσεις το σκηνικό του σημερινού καιρού

Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως σε ορεινά τμήματα Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε σήμερα Σάββατο 28 Απριλίου 2018. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 6 έως 27 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 29, στην Κεντρική Ελλάδα από 9 έως 31 βαθμούς, στην Ήπειρο από 10 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 32 βαθμούς, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 12 έως 26 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 10 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, με σταδιακή ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ, και στο Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι βαθμιαία τοπικά σε ισχυρούς 6 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.Yc