Αρχική Ν. Κορινθίας Β.Νανόπουλος : Δεν μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος……..!!! να μπαίνει στην συνεδρίαση του...

Β.Νανόπουλος : Δεν μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος……..!!! να μπαίνει στην συνεδρίαση του Επιμελητηρίου (Βίντεο)

Είχε αργήσει να εμφανιστεί σε ΜΜΕ αλλά και πάλι σπέρνει θύελλες ο Βασίλης Νανόπουλος, πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων.

Σήμερα το πρωί μετά από μία εισαγωγή του Νίκου Νικολόπουλου στην ραδιοφωνική του εκπομπή σχετικά με την μη συγκατάθεση του κ.Νανόπουλου να είναι μάρτυρας στο πλευρό του Εμπορικού Συλλόγου στις δικαστικές υποθέσεις του με τον Παναγιώτη Πιτσάκη εμφανίστηκε σε τηλεφωνική σύνδεση ο ίδιος ο κ.Νανόπουλος.

Απάντησε λοιπόν πως το ότι δεν πάει μάρτυρας δεν συνδέεται με την έγκριση του προϋπολογισμού του Επιμελητηρίου αλλά και της Αναπτυξιακής του 2017 από την συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου την Δευτέρα .

Η συζήτηση συνεχίστηκε σχετικά με μία ατάκα off κάμερας του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ.Πιτσάκη στην τελευταία του συνέντευξη τύπου σχετικά με την παρουσία των ΜΜΕ στις συνεδριάσεις του ΔΣ. Και επειδή η ατάκα ήταν ιδιωτική σεβόμαστε το προσωπικό δεδομένο και δεν την αναφέρουμε πάντως δεν ήταν καθόλου κολακευτική …….

Εκεί λοιπόν ο κ.Νανόπουλος ανέβασε τους τόνους του και είπε πως δεν μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος να μπαίνει μέσα στις συνεδριάσεις.

Και ρωτάμε λοιπόν τον κ.Νανόπουλο :

Ποιοι είναι οι τυχάρπαστοι;
Μήπως οι τυχάρπαστοι είναι οι έμποροι και οι επιχειρηματίες που περιμένουν να ενημερωθούν για τα χρήματα του Επιμελητηρίου;
Μήπως η κύρια πηγή εσόδων της Αναπτυξιακής είναι το Επιμελητήριο;
Τι λέει ο νόμος για τις συνεδριάσεις αναφορικά με τα ΜΜΕ;
Μήπως ο νόμος λέει πως ακόμη και ένας να αρνηθεί την έξοδο των ΜΜΕ είναι υποχρεωμένοι οι υπόλοιποι να το σεβαστούν;
Θα ήταν χαρά μου να φιλοξενήσω την άποψή σας κ. Νανόπουλε …..

Σε ότι αφορά την συνεδρίαση της Δευτέρας εμείς θα είμαστε εκεί να καταγράψουμε όπως κάνουμε πάντα τι κάνουν αυτοί που ψήφισαν οι 1.800 επιχειρηματίες του νομού Κορινθίας !!!

Σε ότι αφορά εσάς κ.Νανόπουλε οι παλιοί έλεγαν πως πρέπει να σπάσεις αβγά για να κάνεις ομελέτα, αλλιώς δεν γίνεται !!

Ας θυμηθούμε και την στιγμή που νόμιζε ο κ.Νανόπουλος ότι ήταν Δήμαρχος και βιάστηκε να κάνει δηλώσεις !!!

Σοφία Μπαλή