Αρχική Ν. Αρκαδίας Ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Νεομάρτυρος...

Ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Νεομάρτυρος Παύλου

Ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης στηρίζει την πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας για την προγραμματισμένη αιμοδοσία στις 2-3-4 Μάιου 2018 στον Ιερό Ναό Νεομάρτυρος Παύλου για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του Παναρκαδικού Νοσοκομείου η «Ευαγγελίστρια» σε αίμα και πλάσμα, ενώ παράλληλα με την αιμοδοσία όποιος επιθυμεί μπορεί δίνοντας δείγμα σάλιου να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Θεωρούμε βέβαιο πως οι κυνηγοί μέλη μας, η μεγάλη κυνηγετική οικογένεια της Τρίπολης, που πάντα πρωτοστατούν σε δράσεις προσφοράς και αγάπης θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας να συμμετάσχουν δυναμικά σ αυτήν την σπουδαία ενέργεια της Μητρόπολης , που θα πραγματοποιηθεί εντός του Ιερού Ναού του Νεομάρτυρος Παύλου και θα διαρκέσει 3 ημέρες από 2-4 Μαΐου πρωινές ώρες 9π.μ-1μ.μ και το απόγευμα της Τετάρτης 5-8 μ.μ.

Μην ξεχνάμε πως οποιοσδήποτε από εμάς ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθεί στην θέση να χρειαστεί αίμα για τον ίδιο ή για συγγενικά του πρόσωπα. Δίνω αίμα σημαίνει δίνω ζωή, μοιράζω ανθρωπιά και αγάπη, προσφέρω και αποδεικνύω ότι όταν λειτουργούμε σαν όλοι για έναν και ένας για όλους μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.