Αρχική Eπικαιρότητα Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι

Οι Αρχές εξακρίβωσαν ότι οι δράστες της δολοφονίας του 19χρονου στο Μαρούσι είναι τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 23, 24 και 33 ετών.

Όμως, οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν. Όλα δείχνουν ότι βρίσκονται ήδη εκτός Ελλάδος, με αποτέλεσμα να μην συλληφθούν και να μη δικαστούν ποτέ για το αδίκημά τους. Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, ενώ έχει κινηθεί και η διαδικασία για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία για τη δολοφονία ήταν διαφορά για μικροποσότητα ναρκωτικών και για ένα χρηματικό ποσό περίπου 170 ευρώ. Μάλιστα, ο 23χρονος Αλβανός ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 19χρονο στο θώρακα αμέσως μετά το έγκλημα κατέβασε τη σελίδα του στο Facebook και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα μάλιστα με τις μαρτυρίες των φίλων του 19χρονου θύματος, ο 23χρονος αλλά και ο 33χρονος δράστης, επιχείρησαν με μαχαίρια να τραυματίσουν και τους φίλους του 19χρονου θύματος, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Όπως προέκυψε και οι τρεις δράστες στο παρελθόν είχαν κατηγορηθεί για ληστείες, κλοπές και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Το έγκλημα είχε γίνει στις 18 Μαρτίου του 2018 στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι και ο 19χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί από τους φίλους του.