Αρχική Ν. Κορινθίας Ν.Νικολόπουλος : Μιλήστε με ανοιχτά χαρτιά για τα “εγκλήματα” Πνευματικού ή αλλιώς...

Ν.Νικολόπουλος : Μιλήστε με ανοιχτά χαρτιά για τα “εγκλήματα” Πνευματικού ή αλλιώς παραιτηθείτε

Στο γαϊτανάκι των παραιτήσεων που στήθηκε τις τελευταίες ημέρες στο Δήμο Κορινθίων προστέθηκε σήμερα άλλη μία αυτή του Παναγιώτη Δράκου,βέβαια και αυτός δηλώνει εκ των προτέρων οτι στηρίζει Πνευματικό αλλά ψηφίζει Χασικίδη γιατί είναι απο το ίδιο χωριό. Θα μπορούσε να είναι η βασική ιδέα για ένα θέατρο του παραλόγου. Όμως δεν είναι παρά μόνο η βασική γραμμή των  νέων Δημοτικών παρατάξεων που νωρίς-νωρίς μας προέκυψαν. 

Ένα σκηνικό το οποίο στήνετε όχι για το καλό των δημοτών αλλά για την καρέκλα του Δημάρχου Κόρινθίων κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Σε ένα σκηνικό απόλυτου παραλογισμού, αυτή τη φορά κανείς από τους εμπλεκόμενους – ας τους ονομάσουμε – δεν παραιτείται βρίσκει τους πάντες στις θέσεις τους, αγέρωχους και δικαιωμένους. Για όλα όσα πέτυχαν, για όλα όσα υπηρέτησαν, για όλα όσα πρόσφεραν αλλά  τα πέτυχαν όλα  χάρις στις δικές τους ενέργειες χάρις στον δικό τους αγώνα,βάζοντας το εγώ τους πάνω απο το εμείς …βέβαια υπάρχει και ένας Δήμαρχος να δείς πως τον λένε…αν θυμάμαι καλά Πνευματικό.

Μα καλά αυτός δεν είναι ο Δήμαρχος των έργων ο Δήμαρχος με την χρηστή διοίκηση που όλοι οι παραιτηθέντες μας τσαμπουνάγατε μέχρι χθές…αλήθεια τι άλλαξε και έγινε κακός…εγώ δεν παίρνω θέση  όμως απαιτώ  να μάθω το λόγο της  της μετάλλαξης σας.Υπάρχουν λοιπόν για όλους εσάς τους “απρόβλεπτους”  επαναστάτες  δύο δρόμοι… ο δρόμος της αρετής που έχετε υποχρέωση στους Κορίνθιους να μιλήσετε με ανοιχτά χαρτιά για τα “εγκλήματα” του Πνευματικού που όλοι πρέπει να μάθουμε.

Ο άλλος δρόμος είναι της τόλμης η αλλιώς της παραίτησης , δώστε την ευκαιρία στο Πνευματικό να ολοκληρώση το όποιο έργο του και αφήστε τους Κορίνθιους να τον κρίνουν όταν έλθει η ώρα.

Εκτός και αν τον φοβόσαστε και τρέχετε  να προλάβετε… όχι βέβαια για να μας σώσετε απο τον κακό Αλέκο…αλλά απο το ποιός θα γίνει χαλίφης στη θέση  του χαλίφη.

Ν.Ν.

πηγή : protinewskorinthias.gr