Αρχική Ν. Λακωνίας «Χείρα βοηθείας» από ομογενείς του Καναδά για τη σωτηρία της ΑΕ Σπάρτη!

«Χείρα βοηθείας» από ομογενείς του Καναδά για τη σωτηρία της ΑΕ Σπάρτη!

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Απριλίου ο Πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ κ. Δημήτρης Νικόλαρος.

Ο κ. Νικόλαρος αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, εστιάζοντας στην προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να βρεθούν λύσεις για τη σωτηρία της ομάδας.

Όπως σημείωσε ο Πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτη, υπάρχει ενδιαφέρον από ομογενείς, οι οποίοι έχουν δηλώσει διάθεση να βοηθήσουν την ομάδα εμπράκτως και άμεσα. Μάλιστα, ο κ. Νικόλαρος θα μεταβεί στις αρχές Μαΐου στον Καναδά προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά. Επιπλέον, τον Ιούνιο η λακωνική ομάδα σκοπεύει να δώσει φιλικούς αγώνες στο εξωτερικό μπροστά στο κοινό της Ομογένειας, κάτι που αναμένεται να αποφέρει αρκετά έσοδα. Όμως, σύμφωνα με τον κ. Νικόλαρο, κάποιοι παίρνουν τηλέφωνο και συκοφαντούν προκειμένου να μην βοηθηθεί η ομάδα και να πέσει κατηγορία. Μάλιστα ο Πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτη τόνισε πως αν συνεχιστεί αυτό θα αναγκαστεί να αποκαλύψει ονόματα.

«Έχουμε ματώσει, είμαστε με το χέρι στην τσέπη. Προσπαθώ να βρω χρήματα και κάποιοι βάζουν δυσκολίες. Η ομάδα πρέπει να παραμείνει στην κατηγορία. Άμα πέσει δεν ξανανεβαίνει ούτε μία στο εκατομμύριο», ήταν μερικές από τις εκφράσεις του κ. Νικόλαρου στη συνέντευξη Τύπου.

Ακολούθως ο Πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτη ανέφερε πως όποιος θέλει να βοηθήσει την ομάδα, ακόμα και τώρα, μπορεί να το κάνει. «Η ομάδα είναι μία. Όλοι μας να βοηθήσουμε την ΑΕ Σπάρτη να φθάσει όσο πιο ψηλά γίνεται», σημείωσε χαρακτηριστικά. Επίσης, τόνισε πως την προσεχή Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τον κ. Χρήστου σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών της λακωνικής ομάδας, ενώ δύο συνεργάτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου βοηθούν για να λυθεί το εν λόγω θέμα.

Όσον αφορά στους παίκτες, ο κ. Νικόλαρος σημείωσε πως προσπαθεί με τον τρόπο του και συζητά με τους παίκτες ώστε να μην κάνει κανείς προσφυγή για να μην υπάρχουν επιπτώσεις στην ομάδα, ενώ όσον αφορά στον Ράντι, ο Πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτη είπε πως θέλει να φύγει και να πάει στην Ισπανία, ενώ ύστερα από συζήτηση που είχαν, η προσφυγή του είναι στον αέρα.

Σχετικά με στήριξη των επιχειρηματιών της πόλης στην ομάδα και τις δηλώσεις του αμυντικού της ΑΕ Σπάρτη Δημήτρη Ζουλιώτη αμέσως μετά τον αγώνα με τον Αναγέννηση Καρδίτσας ο οποίος είπε πως «πολλά παιδιά δεν ξέρουν αν θα φάνε σήμερα», ο κ. Νικόλαρος ανέφερε μεταξύ άλλων πως 2-3 επιχειρηματίες σταμάτησαν να ταΐζουν τους παίκτες όμως βρέθηκαν άλλοι στη θέση τους.«Δεν χρειάζεται να λερώσουμε την εικόνα όλων των επιχειρηματιών» σημείωσε..

«Όλοι μαζί ενωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», τόνισε ο κ. Νικόλαρος, ο οποίος κλείνοντας τη συνέντευξη Τύπου πρότεινε να πραγματοποιηθεί ένας αγώνας μεταξύ των δημοσιογράφων των τοπικών ΜΜΕ και των παλαιμάχων της ομάδας.