Αρχική Χωρίς κατηγορία Ασύλληπτος ο δράστης στο Νάσβιλ του Τενεσί – Εισέβαλε γυμνός σε κατάστημα...

Ασύλληπτος ο δράστης στο Νάσβιλ του Τενεσί – Εισέβαλε γυμνός σε κατάστημα και άφησε πίσω του 3 νεκρούς και 4 τραυματίες

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ακόμη τέσσερις τραυματίστηκαν, από τους πυροβολισμούς στο Waffle House, στο Νάσβιλ της πολιτείας του Τενεσί.

Ο ένοπλος εισήλθε στο κατάστημα εστίασης λίγο πριν 3.30 πμ (τοπική ώρα), οπλισμένος με ένα ημιαυτόματο τουφέκι, τύπου AR-15. Ο άνδρας «άνοιξε πυρ» κατά των υπευθύνων του καταστήματος, ανέφερε σε ανάρτηση στο Twitter η αστυνομία του Νάσβιλ.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Όπως δήλωσε η αστυνομία στο CNN, ο άνδρας έβγαλε το τζάκετ που φορούσε πριν εγκαταλείψει πεζός το σημείο. Τουλάχιστον ένας από τους τραυματίες νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη και δεν είναι ακόμα σαφές εάν φέρει και άλλο όπλο. Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι και ένα δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή ίσως να συνδέεται με την υπόθεση αυτή. Οι αρχές επεσήμαναν ότι άνδρας θεωρείται πως είναι ακόμα οπλισμένος και ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Μάλιστα, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα την φωτογραφία αλλά και τα στοιχεία του δράστη.  Πρόκειται για τον  29χρονο Travis Reinking.

Προβολή εικόνας στο Twitter