Αρχική Eπικαιρότητα Βάσια Μαυράκη : Ταύροι χρόνια σας πολλά !!!

Βάσια Μαυράκη : Ταύροι χρόνια σας πολλά !!!

Η αστρολόγος Βάσια Μαυράκη γράφει:Ταύροι χρόνια σας πολλά …Ο Ουρανός Μαζί σας

 

Αυτό το βόιδι το μανό, π’ όσο βαθιά ρουχνίζει τόσο εύκολα μυγιάζεται κι ανεμοστροβιλίζει και που το κράζουνε Λαό…

Η παρομοίωση του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη στον ”Φωτεινό” δεν θα μπορούσε να περιγράψει σοφότερα τις ιδιότητες του Ταύρου, ένα Βόδι αργό, υπομονετικό που σέρνει καρτερικά το άροτρο και οργώνει τη γη σε βαθιά αυλάκια, έτοιμα να δεχθούν τη νέα σπορά. Που κάθεται ακίνητο και ρουχνίζει στο παχνί μασώντας το χορτάρι του… μέχρι να το τσιμπήσει η μύγα! Και τότε, ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε!!! Όλη η μασίφ δύναμη απελευθερώνεται και είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να διαλύσει το σύμπαν! Δεν είναι τυχαίος ο παραλληλισμός του Ταύρου με το Λαό , γιατί μόνο έτσι μπορεί να αποδοθεί η συμπυκνωμένη δύναμη της μάζας που μπορεί να διαλύσει τα πάντα στο πέρασμά της! Ταύρος ζώο δύναμης , αντοχής, ζώο της εργασίας του κόπου και του μόχθου που αποφέρει τα προς το ζην.! Ταύρος, ζώδιο της γης , της δύναμης και της σωματικής ρώμης, ζώδιο της ύλης και των απολαύσεων που απορρέουν από την προσωπική εργασία, ζώδιο των ηθικών αξιών που δεν προστάζει κανένας άλλος, παρά μόνο ο έντιμος εαυτός μας! Ζώο και ζώδιο σε αγαστή συνεργασία γιατί τα αρχέτυπα είναι ζωντανά και λειτουργούν.

Τέτοιο ζώδιο είναι ο Ταύρος, το ζώδιο της απόλυτης δύναμης, της ατσαλένιας θέλησης . Αν ο Κριός είναι η έναρξη ,ο Ταύρος είναι η αρχή της γέννησης. Είναι ο σπόρος που θα μπει στα ζεστά σπλάχνα της γης και με το νερό του Σκορπιού από απέναντι θα αρχίσει να βγάζει αδύναμες ριζούλες στην αρχή, που θα δυναμώσουν και θα δώσουν πλατάνια αιωνόβια αργότερα! Είστε δυνατοί Ταύροι μου, είστε στιβαροί και στις πλάτες σας μπορείτε να στηρίξετε τα ”ταυροκαθάψια” όλου του κόσμου. Μην ακούτε αυτούς που λένε πως είστε αργοί ,πως δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις, πως αν πεισμώσετε στυλώνετε τα πόδια , πως δεν είστε τόσο δραστήριοι όσο θα σας ήθελαν… οι αξίες που πρεσβεύετε εσείς θέλουν σταθερότητα, επιμονή και αξιοπρέπεια και εσείς γνωρίζετε καλύτερα από κάθε άλλον πως η φωνή του Αρχηγού είναι χαμηλή και πως φασαρία κάνουν συνήθως οι αδύναμοι!

Εκτός από τα γενέθλιά σας που ξεκίνησαν με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας σήμερα 20 Απριλίου , επίσης στο ζώδιο σας βρίσκεται και ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη σε αντίθεση με το Δία στο Σκορπιό και ευνοεί απίστευτα εσάς τους Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου! Έρωτες, ευκαιρίες, χαρές, μεγαλεπήβολα σχέδια, όλα είναι στο πρόγραμμα! Ταυρίσιες ημέρες της αγάπης, της ασφάλειας και του μόχθου θα είναι οι ανοιξιάτικες αυτές ημέρες που θα μας ωθήσουν να καταπιαστούμε με πράγματα πρακτικά, γήινα και εφικτά! Τέρμα τα λόγια , οι ιδέες, οι αναπολήσεις, έχει έρθει ο καιρός για πράξη, έχει έρθει ο καιρός για κάματο. Δουλειά που απαιτεί να ανακατέψουμε τα χώματα, να βυθίσουμε τα χέρια μας στη γη που έχει αρχίσει να ζεσταίνεται από τον απριλιάτικο ήλιο και να κάνουμε τις προσωπικές μας ”φυτέψεις”. Η ποικιλία άπειρη! Τα χώματα ζεστά και γόνιμα! Φέτος κάνετε γενέθλια με τον Ουρανό σε σύνοδο με τον Ήλιο σας μια ανάσα πριν μπει στο ζώδιο σας! Πριν μπει στον Ταύρο! Για μια εφταετία ο Ουρανός, ο αντάρτης αυτός πλανήτης του απρόσμενου, βρισκόταν πίσω από την ‘’πλάτη’’ σας, στον Κριό και ανακάτευε τον μυστικό σας κόσμο, ανακάτευε εχθρούς και φίλους, ανακάτευε τη ζωή σας ολόκληρη και εσείς απλώς περιμένατε… και περιμένατε …με την απίστευτη υπομονή που σας διακρίνει. Μα τώρα τα πράγματα αλλάζουν και εσείς είστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε αυτές τις αλλαγές, είστε υποχρεωμένοι να σπάσετε την παγίωση, είστε υποχρεωμένοι να αλλάξετε τον ‘’σίγουρο’’ κόσμο σας και να τον κάνετε πιο ευέλικτο! Ο Ουρανός είναι ενόραση, είναι νευρικότητα, είναι επιθετικότητα… και εσείς,είστε πλάσματα της γης, χωμάτινα πλάσματα της συνήθειας! Θα μείνει στο ζώδιο σας εφτά χρόνια, τόσο διαρκεί η κοσμική του επίσκεψη. Οι πρώτοι που θα πάρετε το βάπτισμα του πυρός και θα γίνετε το μονοπάτι για τους υπόλοιπους… όσοι έχετε γεννηθεί 20, 21, 22 και 23 Απριλίου. Αλλαγές στα πάντα! Προσωπικές, σχέσεων, ψυχολογικές, σωματικές, οικονομικές, μετακομίσεις… Και όσοι φυσικά έχετε Ωροσκόπο ,Μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες από 00 έως 4 μοίρες του Ταύρου, αλλά και των σταθερών ζωδίων γενικότερα! Ήρθε η ώρα λοιπόν να γίνετε και εσείς Ταύροι μου επαναστάτες χωρίς αιτία…

Ανήκετε σε ένα ζώδιο που έχει αντοχή απίστευτη στη ζωή! Ιδιεταίρως ο ωροσκόπος στον Ταύρο δίνει μεγάλη διάρκεια, δίνει μεγάλη διαδρομή , δίνει βήματα ατέλειωτα πάνω στο στοιχείο σας, τη Γη! Έχετε το δώρο της μακροβιότητας και της καλής υγείας. Δε λέει ο λαός μας τυχαία, είναι γερός σαν ταύρος! Στο χέρι σας είναι να επιλέξετε τι είδους Ταύρος είστε! Η δύναμη της δημιουργίας και της καταστροφής κατοικούν μέσα σας, είστε μαζί Ταύρος και Ταυρομάχος, είστε μαζί Μινώταυρος και Λαβύρινθος, είστε ο Λευκός Ταύρος που στην πλάτη του ταξίδεψε την Ευρώπη, είστε ο Δίας ο ίδιος στην πιο γήινη μεταμόρφωσή του! Έχετε καταλάβει τη δύναμή σας;

Χρόνια σας πολλά λοιπόν. Ας είναι ο μήνας των γενεθλίων σας ένας δημιουργικός, πολύχρωμος μήνας. Χρόνια πολλά και στις Ταυρίνες της ζωής μου Χριστίνα, Φωτεινάκι… ο Ουρανός είναι βαρύς πλανήτης μα χαρίζει την ελευθερία σε όποιον τον βάλει στην καρδιά του! Ο Ουρανός κόβει τα λουριά και σε αφήνει να πετάξεις ελεύθερος… θαρρώ πως μια κινέζικη παροιμία λέει… πως σκύλος με λουρί, λαγό δεν πιάνει!!! Ταυρίνες μου και Ταύροι ξεχυθείτε, κόψτε τα λουριά … και έχει τόσους πολλούς ‘’λαγούς’’ εκεί έξω!!!