Αρχική Ν. Κορινθίας Νίκος Σταυρέλης: “Δεν θα ασχοληθώ με την παραπολιτική” (Βίντεο)

Νίκος Σταυρέλης: “Δεν θα ασχοληθώ με την παραπολιτική” (Βίντεο)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο υποψήφιος για Δήμαρχος Κορινθίων με τον συνδυασμό ‘Πνοή Δημιουργίας’, Νίκος Σταυρέλης. Ο κ. Σταυρέλης, μεταξύ άλλων τοποθετήσεών του, δέχτηκε ερωτήσεις από δημοσιογράφους. Ερωτηθείς από το Super για την άποψή του, σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στο Χιλιομόδι και για την επίθεση που δέχτηκε ο Δήμαρχος Κορινθίων, Αλέξανδρος Πνευματικός από τον Δημήτρη Μπίτζιο, αλλά και τις δηλώσεις του περί διοδίων, καθώς και για ποιον λόγο δεν παραιτούνται, απάντησε τα εξής:

« Σας είπα και σε προηγούμενες συνεντεύξεις τύπου ότι δεν θα ασχοληθώ με την παραπολιτική. Ούτε παρών ήμουν, αλλά και να ήμουν και πάλι δεν θα είχα ασχοληθεί με την παραπολιτική. Κοιτάμε μπροστά και όχι με θέματα που αφορούν άλλους».

Εν συνεχεία, δημοσιογράφος του Super ρώτησε επίσης τον κ. Σταυρέλη, εάν προτίθεται, αλλά και γιατί παραμένει ως Δημοτικός Σύμβουλος και αν αυτό πιστεύει ότι θα προσφέρει στον Δήμο Κορινθίων, ειδικά από την στιγμή που έχουν διαχωριστεί κάποιες θέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο ίδιος, δήλωσε:

« Το γεγονός ότι ανεξαρτητοποιηθήκαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν σημαίνει ότι αποχωρήσαμε και από Δημοτικοί Σύμβουλοι. Ούτε κάποια διάταξη το προβλέπει αυτό, γιατί ακούω κάποια δημοσιεύματα κάτι για νομικά και για ηθικά, ήμουν Δημοτικός Σύμβουλος για τέσσερις θητείες και θα παραμείνω μέχρι τέλους της θητείας μου, ως ανεξάρτητος. Εγώ δεν είχα σκοπό ούτε ανεξάρτητος να είμαι, ούτε να με διαγράψουν που είπε ο επικεφαλής της παράταξης. Δεν ασχολούμαι με το παρελθόν. Δεν διαγράφω το παρελθόν, το έχω ξαναπεί, οκτώ χρόνια έγινε πολύ σημαντικό έργο. Δεν το διαγράφω. Όλοι μαζί, κανέναν δεν διαγράφω, ούτε Δήμαρχο, ούτε Δημοτικούς Συμβούλους, ούτε τίποτα. Πάμε μέχρι τέλους της θητείας. Η θέση μου είναι η εξής: ό, τι καλό έρχεται στον Δήμο και στο Δημοτικό Συμβούλιο, κατά κύριο λόγο, βλέπετε ότι η σημερινή αντιπολίτευση, αλλά και όλες οι αντιπολιτεύσεις, γιατί και εγώ έχω κάνει αντιπολίτευση, το 98-99% είναι ομόφωνες. Δεν δημιουργώ κανένα πρόβλημα στην Δημοτική Αρχή ούτε εγώ, ούτε συνεργάτες δικοί μου και θέλω να πιστεύω ούτε ο Χρήστος Χασικίδης, αν και είναι δικό του θέμα βέβαια. Δεν υπάρχει θέμα ούτε να παραιτηθώ από Δημοτικός Σύμβουλος, ούτε να αντικατασταθώ».

 

Δείτε στα παρακάτω βίντεο: