Αρχική Eπικαιρότητα Δείτε πόσο νοικιάζονται οι βίλες στην Μόσχα για το Μουντιάλ 2018

Δείτε πόσο νοικιάζονται οι βίλες στην Μόσχα για το Μουντιάλ 2018

Το Μουντιάλ 2018 πλησιάζει και πολλοί εύποροι σπεύδουν να νοικιάσουν πολυτελείς επαύλεις και βίλες στο γνωστό προάστιο της Μόσχας Ρουμπλιόφκα της Ρωσίας οι οποίες κυμαίνονονται από $70.000 και φθάνουν τα $150.000 μηνιαίως σύμφωνα με την εταιρεία Knight Frank.

Οι κατοικίες αυτές έχουν επιφάνεια 2.000 τμ και βρίσκονται μέσα σε εκτάσεις 10 στρεμμάτων.

Όπως λέει ο Όλεγκ Μιχάιλικ, υποδιευθυντής της εταιρείας Knight Frank και αρμόδιος για την διάθεση πολυτελών ακινήτων προς ενοικίαση, οι μισθωτές των κατοικιών αυτών προτίθενται να έρθουν στην Μόσχα μαζί με την οικογένεια τους και υπηρετικό προσωπικό και επιλέγουν αυτού του είδους τις κατοικίες καθώς στον κέντρο της πόλης δεν υπάρχουν πολυτελείς κατοικίες που να είναι κτισμένες μέσα σε μια μεγάλη έκταση.

Η εταιρεία επισημαίνει στο διαφημιστικό της υλικό ότι κατά κανόνα οι ιδιοκτήτες των κατοικιών αυτών, η αξία των οποίων αρχίζει από τα 30 εκατομμύρια ευρώ, δεν θέλουν να μισθώνουν τα οικήματα τους για σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, με δεδομένο ότι η τιμή της μίσθωσης θα αυξηθεί κατά 1,5-2 φορές σε σχέση με την μέση τιμή μίσθωσης στο σύντομο αυτό διάστημα που θα διεξαχθεί το Μουντιάλ-2018, κάποιοι ιδιοκτήτες δέχθηκαν να νοικιάσουν τις επαύλεις τους κατά την περίοδο διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην παρούσα φάση διατίθενται προς ενοικίαση στα προάστια της Μόσχας 388 πολυτελείς κατοικίες. Στην πλειονότητα τους πρόκειται για εξοχικά σπίτια που χτίσθηκαν πριν από 5 -10 χρόνια και νοικιάζονται από $5.000 έως $100.000 δολάρια.

Προηγούμενο άρθροΔήμος Κορινθίων ” Ή τον “αγαπούν” πολύ ή βλέπουν κάτι που εμείς δε βλέπουμε”…?
Επόμενο άρθροΣυνάντηση προέδρου ΕΣΕΕ με τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης με θέμα: κόκκινα δάνεια και διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία στις επιχειρήσεις»