Αρχική Ν. Μεσσηνίας Αστυνομική επιχείρηση στην Μεσσηνία: 31 συλλήψεις

Αστυνομική επιχείρηση στην Μεσσηνία: 31 συλλήψεις

Συνολικά 31 συλλήψεις έγιναν σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία, σε σύνολο 81 συλλήψεων σε όλη την Περιφέρεια. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 26χρονος, επειδή δεν είχε παρουσιαστεί στο στρατό. Επίσης εξιχνιάστηκαν και δύο περιπτώσεις κλοπής από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου – Νέστορος.

Πιο αναλυτικά στη Μεσσηνία συνελήφθησαν:

– 2 Ελληνες και 2 Πακιστανοί για ναρκωτικά, και συγκεκριμένα: ένας 48χρονος Ελληνας στα Φιλιατρά για κατοχή 1,27 γραμμαρίων χασίς και 1,47 γραμμαρίων ηρωίνης. Ενας 29χρονος Ελληνας στο Πλατύ για δύο ποσότητες χασίς περιτυλιγμένες σε χαρτί, βάρους 1,5 γραμμαρίων η μία και 0,8 γραμμαρίων η άλλη. Δύο Πακιστανοί εργάτες γης, ηλικίας 28 χρόνων ο ένας και 21 χρόνων ο άλλος, γιατί σε έλεγχο οι αστυνομικοί τους βρήκαν 2,1 γραμμάρια χασίς στον 28χρονο και 0,7 γραμμάρια χασίς στον 21χρονο.

– Ενας 43χρονος Ελληνας για κλοπή. Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε οδηγός λεωφορείου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, είχε αφήσει το τσαντάκι του πάνω στη θέση του οδηγού στο λεωφορείο και ο 43χρονος το έκλεψε. Μέσα είχε 400 ευρώ, 3 τραπεζικές κάρτες και το δίπλωμα οδήγησης, την κάρτα έκδοσης εισιτηρίων και άλλα έγγραφα. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη χθες στο Αριοχώρι, ενώ η κλοπή έγινε προχθές.

– 2 Ελληνες για καταδικαστικά έγγραφα: Ενας 80χρονος στις Θαλάμες Δυτικής Μάνης για απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου, για ΚΟΚ και ένα 26χρονος στην Καλαμάτα με απόφαση της Στρατολογίας, ως ανυπότακτος.

– 4 Ελληνες χθες στο παζάρι της Αγίας Τριάδας, στην Καλαμάτα, για πλαστογραφία, παραβάσεις του νόμου περί σημάτων και του Αγορανομικού Κώδικα.

– 7 Ελληνες και 1 αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

– 12 αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επίσης από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου – Νέστορος εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές σε σπίτια στη Μεθώνη, που είχαν γίνει η μία πέρυσι κατά το χρονικό διάστημα από τον μήνα Μάιο έως τον μήνα Αύγουστο και η άλλη φέτος το Φεβρουάριο. Για τις κλοπές αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 36χρονου Ρουμάνου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί βρήκαν στην αποθήκη του Ρουμάνου στη Μεθώνη τις ηλεκτρικές συσκευές που είχαν κλαπεί από τα δύο σπίτια και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.