Αρχική Eπικαιρότητα Αποκάλυψε την αλήθεια η 25χρονη που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού

Αποκάλυψε την αλήθεια η 25χρονη που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού

Πρώτα κατήγγειλε ότι αποπειράθηκαν να τη βιάσουν στο Πεδίον του Άρεως. Στη συνέχεια το πήρε πίσω και λίγες ώρες αργότερα επανήλθε στην αρχική της εκδοχή.

Τελικά, ομολόγησε ότι δεν υπήρξε καμιά απόπειρα βιασμού σε βάρος της, ότι η ίδια αυτοτραμαυτίστηκε και σκηνοθέτησε το όλο σκηνικό μόνο και μόνο για να αναβάλει το γάμο της! Μάλιστα, η βοηθός οδοντιάτρου εξήγησε στην ΕΛ.ΑΣ. τους ακριβείς λόγους που αποφάσισε να σκηνοθετήσει την απόπειρα βιασμού και περιέγραψε κυνικά τι ακριβώς είχε στο μυαλό της.

«Ήθελα να αναβάλω το γάμο για να κερδίσω χρόνο»

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», η 25χρονη αποκάλυψε ότι τον τελευταίο χρόνο αντιμετωπίζει οικογενειακά προβλήματα και συχνές εντάσεις με το φίλο της (και μέλλοντα σύζυγό της), με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια.
Όπως εξήγησε η νεαρή έχει απομακρυνθεί από την οικογένειά της και τα τελευταία χρόνια μένει με το φίλο της στο Περιστέρι. Είχαν, μάλιστα, προγραμματίσει να παντρευτούν τον ερχόμενο Μάιο.

Η βοηθός οδοντιάτρου υποστήριξε στους αστυνομικούς, όμως, ότι άρχισε να μετανιώνει για την απόφασή της να παντρευτεί αλλά και ότι έκανε κάποιες σχετικές συζητήσεις με το σύντροφό της, αλλά δεν είχαν το αποτέλεσμα που εκείνη ήθελε, δηλαδή να ακυρωθεί ο γάμος. Έτσι αποφάσισε να στήσει το απίστευτο αυτό σκηνικό με την απόπειρα βιασμού.

Κατά τους ισχυρισμούς της, η απόπειρα βιασμού θα της έδινε το χρόνο που χρειαζόταν για να απομακρυνθεί από το σύντροφό της και να επιστρέψει σταδιακά στην οικογένειά της.

Να σημειωθεί ότι η βοηθός οδοντιάτρου όχι μόνο σκόρπισε τον τρόμο με την καταγγελία της στην περιοχή του Πεδίου του Άρεως, αλλά, με αφορμή τα όσα είχε καταγγείλει, οδήγησε και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής να βγάλει σχετική ανακοίνωση.

Προηγούμενο άρθροΗ «Παλλακωνική Ομοσπονδία του Οντάριο» προσέφερε 100.000 δολάρια σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Λακωνίας
Επόμενο άρθροΤέλος η απεργία της ΠΝΟ: Κανονικά τα δρομολόγια από αύριο