Αρχική Eπικαιρότητα Στα χνάρια του πατέρα του, θα ανέβει στην πασαρέλα ο Νικόλας Μπάρκουλης

Στα χνάρια του πατέρα του, θα ανέβει στην πασαρέλα ο Νικόλας Μπάρκουλης

Τα χνάρια του πατέρα του στο καλλιτεχνικό στερέωμα φαίνεται πως θα ακολουθήσει ο 17χρονος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στην πασαρέλα.

Ο Νικόλας Μπάρκουλης θα είναι ένα από τα μοντέλα σε φιλανθρωπική επίδειξη μόδας, που θα γίνει στις 14 Μαΐου, στο κλειστό γήπεδο της Αργυρούπολης, με διοργανώτρια την Μις Ελλάς του 1988, Σύλβια Αντώναρου, η οποία, στο παρελθόν, καθηλώθηκε για ένα χρόνο σε αναπηρικό καρότσι λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

«Ο Νικόλας έχει νιώσει από μικρός τι σημαίνει να ζεις σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο, λόγω του πατέρα του και για αυτό είναι ευαισθητοποιημένος με τα άτομα με ειδικές ανάγκες», δήλωσε στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά, η μητέρα του Νίκου, Μαίρη, η οποία «ανέβασε» στο Facebook φωτογραφία του γιου της με την διοργανώτρια.

Αν και ο 17χρονος έχει εκφράσει από μικρός την επιθυμία να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά, τόσο η μητέρα του, όσο και η νονά του, Άννα Φόνσου, τον συμβούλεψαν να τελειώσει πρώτα τις σπουδές του και στη συνέχεια να δώσει εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο. «Όταν έρθει η ώρα, ας αποφασίσει τι θέλει ο ίδιος. Αλλά, όπως βλέπω τα πράγματα, δεν το αποφεύγουμε το ηθοποιηλίκι!», συμπλήρωσε η μητέρα του.