Αρχική Eπικαιρότητα Σταματάει την απεργία δίψας ο Βασίλης Δημάκης

Σταματάει την απεργία δίψας ο Βασίλης Δημάκης

Με ανάρτηση της στο facebook, η δικηγόρος του Β. Δημάκη, δηλώνει πως, ο Βασίλης Δημάκης σταματάει την απεργία δίψας, καθώς του δόθηκαν από εκπρόσωπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης διαβεβαιώσεις ότι θα έχει άμεσα πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με την Ηλέκτρα-Λήδα Κούτρα, ο Δημάκης δέχθηκε διαβεβαιώσεις από εκπρόσωπο του υπουργείου Δικαιοσύνης ότι θα έχει άμεσα πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο.

«Ο Βασίλης Δημάκης σταματά την απεργία δίψας. Μεταφέρεται στο Νοσοκομείο. Του δόθηκαν από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου ΔΙκαιοσύνης Δουλάμη διαβεβαιώσεις ότι θα έχει άμεσα πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο. Μόλις εκτιμηθεί η κατάστασή του και είναι καλύτερα, θα κάνει δηλώσεις», ανακοίνωσε συγκεκριμένα, η δικηγόρος του καταδικασμένου για ένοπλες ληστείες, φοιτητή.

Ο 29χρονος, σήμερα, Βασίλης Δημάκης είχε ξεκινήσει σε απεργία πείνας από τις 14 Μαρτίου, ενώ προχώρησε και σε απεργία δίψας από τις 6 Απρίλη.

Ο «ληστής με τα Καλάσνικοφ», είναι γνωστός στην κοινωνία της Πάτρας, καθώς αποφοίτησε και μάλιστα με άριστα (19,9) από το Γενικό Εσπερινό Λύκειο Πατρών στην πλατεία Βουδ, το 2016.

Την περίοδο εκείνη κρατείτο στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου, εκτίοντας την ποινή που του έχει επιβληθεί για ληστείες. Μάλιστα, όταν έδινε απολυτήριες εξετάσεις στο σχολείο, τον Ιούνιο του 2016, ολόκληρη η περιοχή αστυνομοκρατείτο, ενώ τα ρεπορτάζ της εποχής έλεγαν ότι ο Βασίλης Δημάκης, ήταν ιδιαίτερα συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς και δεν δημιουργούσε κανένα πρόβλημα.