Αρχική Ν. Κορινθίας Αποκλειστικά πλάνα | Πορεία πραγματοποίησαν αναρχικοί στο κέντρο της Κορίνθου

Αποκλειστικά πλάνα | Πορεία πραγματοποίησαν αναρχικοί στο κέντρο της Κορίνθου

Πορεία πραγματοποίησαν αναρχικοί στο κέντρο της πόλης της Κορίνθου σήμερα (14.4.2018) με αφορμή την ομιλία – συζήτηση που διοργάνωσε η Πατριωτική Κίνηση Κορίνθιων Πολιτών του Στάθη Μπούκουρα.

Οι αναρχικοί κινήθηκαν στους πεζοδρόμους της Κορίνθου, φωνάζοντας συνθήματα όπως “Φασίστες κουφάλες, έρχονται κρεμάλες” κ.α. και τελικά κατέληξαν στην πλατεία του Φλοίσβου ακριβώς έξω από το Πανεπιστήμιο όπου θα γινόταν η ομιλία.

 

Καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας, μεγάλη δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. με περίπου 10 μηχανές, 4 περιπολικά, 2 ακόμη αυτοκίνητα και συνολικά πάνω από 30 αστυνομικούς ακολουθούσε τους διαδηλωτές προς αποφυγή επεισοδίων.

Αποτέλεσμα της πορείας αυτής ήταν η ακύρωση της ομιλίας με πρωτοβουλία του Στ. Μπούκουρα.

Ο κ. Μπούκουρας αναφέρει σε ανάρτησή του:

Για μια ακόμη φορά το δεκανίκι του συστήματος οι λεγόμενοι “αντιεξουσιαστες”ερχόμενοι από περιοχές των Αθηνών έκαναν παράνομα κατάληψη του χώρου της εκδήλωσης.
Θέλοντας να προστατεψουμε την περιουσία των Κορινθίων και την ηρεμία της πόλης μας αναβάλλουμε την εκδήλωση, αποκλειστικά και μονο για την ασφάλεια του κοινού και την προστασία των πολιτων που θα προσερχοταν στην αίθουσα του Πανεπιστημίου. Οι γνωστοί άγνωστοι για μία ακόμη φορά,στερούν από τον Κορίνθιο πολίτη,από τον Έλληνα πατριώτη την γνώση και την ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στην Χώρα του και όχι μόνο.Ζητούμε συγνώμη από τον απλό Έλληνα πατριώτη και δεσμευομαστε για ακόμη καλύτερα που θα έρθουν. ….
Συνεχίζουμε……..

 

 

Τέλος να πούμε ότι περιμένουμε και ανάλογη ανακοίνωση από πλευρά της ΕΛ.ΑΣ.