Αρχική Eπικαιρότητα Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 15-22/04/2018

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 15-22/04/2018

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινάει ευχάριστα. Ο Ερμής ξεκινάει την ορθή πορεία του. Ήρθε η ώρα να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Καθυστερήσεις, μπερδέματα πολλές προβληματικές καταστάσεις που σας ταλαιπωρούσαν, τώρα ήρθε η ώρα να τα τακτοποιήσετε και να πάρουν το δρόμο της ολοκλήρωσης. Τώρα νιώθετε πιο σίγουροι, έχετε ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα. Μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για πράγματα επαγγελματικά, προσωπικά και ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι. Από τις 16 του μήνα με τη νέα Σελήνη θα έχετε ξαφνικά καινούργια πράγματα, ξαφνικές αλλαγές. Θα χρειαστεί να πάρετε γρήγορα αποφάσεις. Ξεκινήματα τα οποία θα είναι πρωτοπόρα. Προσοχή γιατί θα υπάρχει και μεγάλη ένταση συναισθημάτων. Θα υπάρχει επίσης ανασφάλεια, ενοχές αλλά και σύγκρουση με άτομα κύρους, με άτομα καταξιωμένα   στο επαγγελματικό τους περιβάλλον. Στις μέρες που έρχονται θα νιώθετε τρυφερότητα θα έχει αυτοπεποίθηση,  ερωτισμό, θέλετε να ερωτευτείτε. Φροντίστε να αποφύγετε τις σπατάλες.

Ταύρος

Απομένουν λίγες μέρες που είστε σε εσωστρέφεια και κλεισμένοι στον εαυτό σας. Προετοιμάζεστε ψυχικά και σωματικά για τα γενέθλιά σας και για τα νέα σας ξεκινήματα. Η νέα Σελήνη θα επηρεάσει το ψυχολογικό σας κόσμο. Ξαφνικές αλλαγές των συναισθημάτων θα σας κάνουν να μετανιώσετε για πράγματα που έχετε κάνει, θα αναθεωρήσετε μερικά από αυτά. Θα νιώθετε τύψεις και για χρήματα που έχετε ξοδέψει άσκοπα. Με τη νέα Σελήνη θα μπορείτε να κλείσετε κάποιες υποθέσεις. Να ετοιμάσετε μια ξαφνική μυστική συμφωνία που θα βάλετε σε εφαρμογή μετά τις 20 Απριλίου. Μπορεί επίσης να συνεχίσετε κάποια εφαρμογή σχεδίου πού είχατε αφήσει στη μέση στο παρελθόν. Στην αισθηματική σας ζωή θα έχετε ενδιαφέρουσες στιγμές. Οι αδέσμευτοι με τη γοητεία και με το μαγνητισμό σας θα κάνετε τους άλλους να σας ερωτεύονται πολύ εύκολα. Θα έχετε ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο και να δημιουργήσετε μια σχέση. Ο Άρης από τον Αιγόκερω σας βοηθάει να οργανωθείτε και να πετύχετε τα σχέδια σας. Με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου υπάρχουν καθυστερήσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές με εξετάσεις με εξωτερικό και με νομικές υποθέσεις. Στις 20 του μήνα ξεκινούν τα γενέθλια σας και θα είστε πρωταγωνιστές.

Δίδυμος

Ο κυβερνήτης σας έρχεται σε ορθή φορά και θα ευνοήσει τις επαφές, τις συνάντησεις, τα σχέδια και τις υποθέσεις που είχαν μείνει πίσω. Με τη νέα Σελήνη στον 11 οίκο σας θα βγείτε από μια δύσκολη ψυχολογική κατάσταση κάνοντας καινούργια ξεκινήματα. Θα ασχοληθείτε με ομαδικές οργανώσεις  και θα κάνετε ξεκαθαρίσματα στις φιλίες. Θα είστε πιο κοινωνικοί. Θα εξελίχθείτε μέσα από μια ένταση. Ευνοούνται σχέσεις, φιλίες και έρωτες πού για κάποιο λόγο θα κρατηθούν μυστικές. Έξοδα θα υπάρξουν που θα σας επιτρέψουν να περάσετε καλά με τη σχέση σας αλλά και να διαμορφώσετε τον χώρο εργασίας σας. Η παρουσία του Άρη του Κρόνου και του Πλούτωνα στον 8 οίκο σας, σας κάνει εσωστρεφείς, κάνετε αρνητικές σκέψεις, νιώθετε αρκετά κουρασμένοι. Με την αναδρομή πορεία του Κρόνου πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις αποφάσεις που θα πάρετε. θα υπάρχουν ανατροπές σε σχέση με τα κληρονομικά ή και σε οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους. Ευνοήστε στον τομέα της εργασίας και γενικά σε θέματα υγείας. Στα οικονομικά θα υπάρχει αστάθεια.

Καρκίνος

Με τη νέα Σελήνη και με την ορθή φορά του Ερμή μπορείτε να καταφέρετε να βάλετε σε εφαρμογή όσα από τα σχέδια σας είχαν σταματήσει. Αλλαγές, ξαφνικά νέα ξεκινήματα στον τομέα των επαγγελματικών σας. Μπορείτε τώρα να κάνετε την σωστή προβολή για να διαφημιστείτε και να ζητάτε το κάτι καλύτερο. Νιώθετε κούραση, ένταση, παρατηρήσεις πολύ έλεγχο, πολλές ευθύνες στο τομέα της συνεργασίας και των σχέσεων. Με την αναδρομή του Κρόνου θα χρειαστεί να τα επανεξετάσετε και θα καθυστερήσουν πολλές υποθέσεις σας. Θα χρειαστεί να είστε πολύ σοβαροί να δουλέψετε πολύ σκληρά. Είστε πολύ κοινωνικοί κάνετε πράγματα που επιθυμείτε περνάτε όμορφα έχετε μια δημιουργική περίοδο στη ζωή σας. Οι φίλοι σας, σας δείχνουν την αγάπη τους. Ευνοούνται και έρωτες μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον. Προσοχή στο πως χειρίζεστε τον λόγο σας με τους προϊσταμένους σας στο επαγγελματικό τομέα. Στις 21 του μήνα να προσέχετε την υγεία σας μη κουράζεστε περισσότερο από όσο αντέχετε.

Λέων

Ο Ερμής σας βοηθάει να υλοποιήσετε όσα είχαν μείνει πίσω και καθυστερούσαν ή είχαν κάποια εμπόδια σχετικά με υποθέσεις που πιθανόν έχουν να κάνουν με νομικά ζητήματα, με σπουδες ή ταξίδια στο εξωτερικό. Θα συνεχίσει να υπάρχει ένταση στον τομέα της εργασίας σας. Νιώθετε πίεση, κούραση, εξάντληση. Η ένταση θα προκαλέσει θυμό, χρειάζεται προσοχή στο που θα τον διοχετεύσετε. Καλό είναι να ασχοληθείτε με γυμναστική, κάποιο σπορ και με την σωματική σας κατάσταση γενικότερα. Σ’ αυτόν τον τομέα γίνεται και η νέα σελήνη που σας ωθεί σας αναγκάζει να κάνετε ξαφνικές αλλαγές πρωτοπόρες και επαναστατικές. Προσοχή χρειάζεται και στη επικοινωνία με άτομα της εργασίας σας και γενικά στη καθημερινότητα σας. Οι συνθήκες θα είναι καταπιεστικές και με πολλές ευθύνες γι’ αυτό​ χρειάζεται προσοχή στην υγεία και στην διατροφή σας. Προσοχή στα έξοδα χωρίς λόγο, μην κάνετε υπερβολές. Οι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.  Από 20 του μήνα που ο κυβερνήτης σας περνάει στον Ταύρο το κέντρο του ενδιαφέροντος θα είναι τα επαγγελματικά.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας ξεκίνησε την ορθή του πορεία. Μπορείτε να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικών που έχουν να κάνουν με τρίτους. Μαζί με τη νέα Σελήνη μπορείτε να ξεκινήστε μια νέα επένδυση. Επίσης μπορεί να υπάρχει ξαφνική – ριζική αλλαγή στα οικονομικά σας που έχουν να κάνουν με τράπεζες και κληρονομιές. Έξοδα θα κάνετε για να συντηρήσετε το μεταφορικό σας μέσο, για να περάσετε όμορφα με συγγενείς αδέρφια και για να προγραμματίσετε μικρά ταξίδια. Ευνοούνται σπουδές και νέα ξεκινήματα στο τομέα της μάθησης. σε νομικές υποθέσεις και διπλώματα. Ο Δίας και η Αφροδίτη ευνοούν τα ταξίδια στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Έχετε αισιοδοξία, θέλετε να γνωρίσετε νέους τόπους, να μάθετε καινούργια πράγματα. Εννοείται ένας έρωτας σε κάποιο ταξίδι. Δυσκολίες υπάρχουν στον τομέα της δημιουργίας και των παιδιών. Με την σωστή επικοινωνία και με τους καλούς τρόπους σας όλα θα πάνε καλά και με τα παιδιά και με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στο τομέα της εργασίας θα υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές και καινούρια πράγματα. Με τη γρήγορη σκέψη και τις ιδέες σας μπορείτε να κάνετε πολλά πρωτοπόρα ξεκινήματα. Δώστε τον εαυτό σας χρόνο να περάσει όμορφα και να ξεκουραστεί. Στον τομέα της συνεργασίας νιώθετε να έχετε έμπνευση μπορεί να κάνετε τώρα μια πολύ καλή συνεργασία που να σας φέρει πολλά κέρδη. Επίσης στον τομέα των σχέσεων, του γάμου νιώθετε ρομαντικά, περνάτε όμορφες στιγμές.

Ζυγός

Με τον Ερμή και τη νέα Σελήνη στον 7 οίκο σας θα αλλάξουν πολλά πράγματα στη σχέση σας και στην εργασία σας. Ξαφνικά μπορεί να σταματήσει μια σχέση που δεν έχει γερές βάσεις ή μια συνεργασία και να ξεκινήσει κάτι καινούριο. Ο Άρης και ο Κρόνος δημιουργούν εμπόδια, ένταση και θυμό στο σπίτι με την οικογένεια. Στις 21 του μήνα θα υπάρχει ένταση και προβληματισμός στα επαγγελματικά σας, πιθανόν και κάποιο θέμα που έχει να κάνει με τη μητέρα σας. Για το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε πολλές προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. To δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ερωτευτείτε, να κάνετε γνωριμίες και μυστικές σχέσεις. Στα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν περιουσιακά – κληρονομικά ζητήματα. Μπορεί να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα. Να προσέχετε το τρόπο που επικοινωνείτε με άτομα της οικογένειάς σας. Κάποια άτομα της οικογένειας σας θα χρειαστούν τη βοήθεια σας. Είναι μέρες που πρέπει να συνδεθείτε με τις ρίζες σας  θέλετε να ανακαλύψει τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Η νέα Σελήνη επηρεάζει στο εργασιακό σας κομμάτι την καθημερινότητα σας. Εκεί και ο Ερμής θα σας βοηθήσει να τακτοποιήστε εκκρεμότητες που υπάρχουν. Θα πάρετε καινούργιες αποφάσεις θα κάνετε αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο. Θα ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Θα κάνετε πράγματα που δεν είχατε κάνει μέχρι σήμερα. Ο Δίας σας βοηθάει να κάνετε μια ριζική αλλαγή στη ζωή σας να προχωρήστε μπροστά, να δράσετε, να εκφραστείτε δημιουργικά. Θα το καταφέρετε με τη συμπαράσταση του Πλούτωνα και του Κρόνου από τον τρίτο σας οίκο. Με το πέρασμα του Ηλίου στον έβδομο οίκο σας θα σας απασχολήσουν θέματα συνεργασίας και γάμου. Ο Ποσειδώνας βοηθάει στη δημιουργικότητα την έμπνευση, τις καινούριες ιδέες. Είναι μια περίοδος έντονης κοινωνικότητας. Θα βρίσκονται άτομα κοντά σας που θα σας βοηθήσουν στα επαγγελματικά σας.  Μπορείτε τώρα να κάνετε νέες συνεργασίες, νέα συμβόλαια. Θα υπάρχει γνωριμία, ίσως και κάποιος έρωτας στον τομέα της εργασίας σας. Προσοχή χρειάζεται στον τρόπο που οδηγείτε και σε σχέση με τα αδέρφια.

Τοξότης

Η νέα Σελήνη μπορεί να φέρει τέλος σε μία σχέση που δε σας γέμισε, δεν σας έκανε χαρούμενους. Απρόσμενες αλλαγές, νέα σχέδια, νέοι έρωτες. Ευνοούνται τα συμβολαια και νέα ξεκινήματα. Ευνοούνται και νέα ξεκινήματα σε ότι εχει να κάνει με τα παιδιά, δραστηριότητες και γυμναστική. Όλα αυτά χρειάζονται πολλά έξοδα. Προσοχή λοιπόν γιατί τα οικονομικά σας δεν πάνε τόσο καλά. Από  τις 20 του μήνα θα ασχοληθείτε με θέματα εργασίας και με την καθημερινότητα. Θα υπάρχουν πολλές προτάσεις. Προσοχή να δίνετε και στην σωματική σας κατάσταση. Να κάνετε πράγματα για τον εαυτό να περνάτε όμορφα. Προσοχή σε θέματα διατροφής. ΟΙ μέρες ευνοούν ένα νέο ξεκίνημα στη διατροφή σας.

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη επηρεάζει το σπίτι σας και ο Ερμής τώρα θα βοηθήσει να τακτοποιήσετε θέματα στη δουλειά, συμβόλαια που έχουν να κάνουν με το σπίτι. Πιθανότατα να υπάρχουν μετακομίσεις. Ξαφνικές αλλαγές στο σπίτι. Να προσέχετε το σώμα σας, μην κουράζεστε πολύ. Είστε δημιουργικοί, νιώθετε όμορφα, περνάτε πολύ όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σας. Οι αδέσμευτοι μπορούν να ερωτευτούν, να βρουν τον άνθρωπο τους. Είναι μέρες που περνάτε όμορφα είστε αισιόδοξοι έχετε ενθουσιασμό. Έχετε ευχάριστα νέα και από τα παιδιά σας. Περνάτε πολύ χρόνο μαζί τους. Είναι μέρες που μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Είστε ρομαντικοί, έχετε έμπνευση και ιδέες. Οι σχέσεις σας με τα αδέρφια και το κοντινό σας περιβάλλον είναι πολύ ευχάριστες.

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη ανατρέπει τα σχέδια και τις ιδέες σας. Βάζετε καινούριους στόχους καινούργιες ιδέες. Ξαφνικά ταξίδια καινούριες αλλαγές, νέες ιδέες και ξεκινήματα, ταξίδια και εκδρομές. Από τις 20 του μήνα θα περνάτε όμορφα στο σπίτι με αγαπημένα πρόσωπα. Όμορφες συζητήσεις. Συνεχίζουν να υπάρχουν μυστικές συζητήσεις πίσω από την πλάτη σας. Νιώθετε ευάλωτοι, λίγο αδύναμοι, κλείνεστε στον εαυτό σας, δημιουργούνται φοβίες. Στον εργασιακό και επαγγελματικό τομέα έχετε βοήθεια από ανθρώπους καταξιωμένους οι οποίοι σας εκτιμούν και σας κάνουν να νιώθετε όμορφα. Μπορείτε να έχετε αναγνώριση, να καταφέρετε πολλά πράγματα. Θα έχετε μια καινούρια φιλοσοφία στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα στην δουλειά σας. Προσοχή επίσης στους συναισθηματικούς εκβιασμούς. Έχετε τη δύναμη να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες.

Ιχθύες

Η νέα Σελήνη επηρεάζει τα οικονομικά σας. Θα έχετε ξαφνικές αλλαγές. Το καλό είναι ότι θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους να ανεβάσουν τα εισοδήματα σας.
Η Αφροδίτη στον 3ο οίκο σας κάνει την επικοινωνία πολύ ευχάριστη. Θα έχετε πολλές συναντήσεις με ανθρώπους του κοντινού περιβάλλοντος σας, ανθρώπους που αγαπάτε και θα περάσετε όμορφα. Θα κάνετε πολλά ταξίδια μικρά και μεγάλα. Έχετε χαρούμενες σκέψεις, νιώθετε αισιόδοξα. Πιθανόν να κάνετε το μεγαλύτερο ταξίδι της ζωής σας. Θα υπάρχουν και έξοδα. Δείχνετε την ενέργεια σας δουλεύοντας με οργανώσεις – ομάδες. Τώρα μπορείτε να ευχαριστηθείτε και να δείξετε σωστά τον εαυτό σας για να καταφέρετε να έχετε καλά αποτελέσματα στον τομέα της εργασίας.
Μπορείτε να πάρετε και κεντρικό ρόλο σε μία ομάδα. Θα γίνετε πιο κοινωνικοί, η φωνή σας θα ακούγεται πιο δυνατά και οι φίλοι θα γνωρίσουν ποιοι ακριβώς είστε και πόσο δύναμη έχετε. Με τον Κρόνο ανάδρομο στο 11 οίκο σας θα δοκιμαστούν πολλές από τις φιλίες σας.

 

Πηγή : astroteam.oroskopos.g