Αρχική Eπικαιρότητα Η σύζυγός του σμηναγού έτρεξε στον πνευματικό της πριν ακόμη μάθει το...

Η σύζυγός του σμηναγού έτρεξε στον πνευματικό της πριν ακόμη μάθει το όνομα του άντρα της

Συγκλονίζει όλη την Ελλάδα ο Παππά-Γιώργης Αγγελόπουλος, ο πνευματικός του πιλότου ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΥ. Διαισθάνθηκε το θάνατο του η σύζυγος του!


 

H Συγκλονιστική ιστορία!

Τώρα το Makeleio.gr στην γειτονιά του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΥ !

από τον ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ
Τον στρατιωτικό ιερέα Παππα-Γιώργη Αγγελόπουλο, που τους πάντρεψε πρίν από 11 χρόνια στην Παναγίτσα της Πετρούπολης, που είναι ο πνευματικός τους πατέρας, κάλεσε αμέσως η σύζυγος του ήρωα πιλότου, μόλις άκουσε για την πτώση του μαχητικού, χωρίς καν να γνωρίζει αν ο πιλότος ήταν ο σύζυγός της.
Ο Παππαγιώργης έφτασε αμέσως, σε δευτερόλεπτα στο σπίτι της Λεωφόρου Πετρουπόλεως όπου μετά από λίγο μαζί με τη σύζυγο του ήρωα πιλότου έμαθαν τα τραγικά γεγονότα.

Για δυόμισι ώρες η σοκαρισμένη σύζυγος, κρατούσε σφιχτά το χέρι του στρατιωτικού ιερέα, του πνευματικού της πατέρα, χωρίς να μπορεί να πιστέψει αυτά που άκουγε από την τηλεόραση.
Η Πετρούπολη θρηνεί το καλό παιδί, που χαιρετούσαν οι γείτονες ένθερμα καθημερινά, τον πατέρα των δύο ανήλικων τέκνων, που κανονικά, αν η μοίρα δεν το ήθελε να γίνει αλλιώς, σήμερα θα δειπνούσε με τους δικούς του στο σπίτι του, επιστρέφοντας από τη Σκύρο.

Η κηδεία του ήρωα πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου, θα γίνει αύριο στις 12 στην ιδιαίτερη του πατρίδα στην Καρδίτσα.

http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CF%89%CF%81%CE%B1-1109-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%AC%CE%BD/

 

Προηγούμενο άρθροΣίγαση των καμπάνων των εκκλησιών για να μην ενοχλούνται οι πρόσφυγες! Νόμο φέρνει η κυβέρνηση για σίγαση κωδωνοκρουσίας
Επόμενο άρθροΣοκ προκάλεσε πατέρας που σκότωσε την κόρη του και το παιδί που έκανε μαζί της και αυτοκτόνησε