Αρχική Χωρίς κατηγορία Tο μάλε βράσε στον ANT1 – Μειώσεις μισθών και αποχωρήσεις

Tο μάλε βράσε στον ANT1 – Μειώσεις μισθών και αποχωρήσεις

Τις τελευταίες ώρες, ο Ant1 έχει μετατραπεί σε no1 θέμα συζήτησης, καθώς τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μειώσεις μισθών των τηλεαστέρων και των εργαζομένων. Αν και δημοσιεύματα θέλουν κάποιους από τους παρουσιαστές να μην δέχονται τους νέους αυτούς κανόνες και να προκαλείται σύγχυση, τα πράγματα φαίνεται ότι είναι ξεκάθαρα στο μυαλό των ιθυνόντων.

Οι τελευταίοι, μετά τη δύσκολη τηλεοπτική σεζόν που περνά το κανάλι και τα χρήματα που δόθηκαν για φορμάτ που δεν απέδωσαν τα επιθυμητά αποτελέσματα στους πίνακες τηλεθέασης, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μισθολογικές περικοπές που αφορούν τόσο στους παρουσιαστές, όσο και στους εργαζομένους, της τάξης του 20% και 15% αντίστοιχα.

Οι πρώτες πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν τα στελέχη να είναι αποφασισμένα για όλα, συνεπώς να είναι και προετοιμασμένα ακόμη και για λήξη της συνεργασίας τους με πρόσωπα που πιθανότατα δεν θα δεχτούν τα παραπάνω.

Να σημειωθεί, όμως, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το 2015 και πάλι μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το κανάλι, οικοδεσπότες εκπομπών, δημοσιογράφοι και άνθρωποι σε κάθε πόστο, είχαν δεχθεί σημαντική μείωση μισθού, με αρκετούς από τους προαναφερθέντες να αποχωρούν από τον Ant1.

Το επόμενο διάστημα, σίγουρα, αναμένεται κρίσιμο ενώ ένα είναι το βέβαιο: το δρόμο του Γιάννη Λάτσιου θα ακολουθήσουν κι άλλοι.