Αρχική Ν. Αρκαδίας Αναβολή μετά από τις 9 παρατάσεις σε έργο οδοποιίας στην Αρκαδία

Αναβολή μετά από τις 9 παρατάσεις σε έργο οδοποιίας στην Αρκαδία

Αναβολή σε έργο οδοποιίας της Αρκαδίας, με ανάδοχο την εταιρεία ΚΑΣΤΑΤ (οικογένειας Τατούλη), που έχει πάρει 9 παρατάσεις(!), έδωσε την περασμένη εβδομάδα η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Πρόκειται για το έργο αποκατάστασης δρόμων αρμοδιότητας Π.Ε. Αρκαδίας και κατασκευήΣ τεχνικών έργων στο νομό, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, που υλοποιείται από την ΚΑΣΤΑΤ Κατασκευαστική ΑΤΕ με έκπτωση 57,37%. Εργο που έπρεπε να τελειώσει σε 4 μήνες και δεν έχει τελειώσει ούτε στους 20.

Το έργο δημοπρατήθηκε το Σεπτέμβριο του 2015 και η αρχική του προθεσμία ήταν 4 μήνες, δηλαδή μέχρι τις 15 Αυγούστου 2016. Δεν ολοκληρώθηκε όμως ούτε το 2016, ούτε το 2017, και με την 9η παράταση από την Οικονομική Επιτροπή έχει καταληκτική ημερομηνία μέχρι τις 30 Απριλίου 2018.

Τη Μεγάλη Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή ανέβαλε τη λήψη απόφασης, “προκειμένου το Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Εργων να ενημερώσει την Οικονομική Επιτροπή για το αν έχει ληφθεί σχετική γνωμοδότηση για την ένσταση” που έχει υποβάλει ο ανάδοχος.