Αρχική Χωρίς κατηγορία Οι 7 επικίνδυνοι τύποι ανδρών και η γρήγορη απόδραση

Οι 7 επικίνδυνοι τύποι ανδρών και η γρήγορη απόδραση

Οι 7 επικίνδυνοι τύποι ανδρών ( και η γρήγορη απόδραση)

Ομορφος, γοητευτικός και διαθέσιμος! Τι τον καθιστά επικίνδυνο για την γυναικεία ψυχική ή σωματική υγεία; Μήπως μια Αστρολογική ματιά είναι πιο αποκαλυπτική από την διαίσθησή σας;

Σπουδαίο πράγμα ο έρωτας! Μοναδικό, συγκλονιστικό, ευεργετικό συναίσθημα που ανεβάζει τη διάθεση και τη λίμπιντο φουντώνει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία, ενώ έχει ιδιαιτέρως την ικανότητα  να δίνει λάμψη  στο  δέρμα, τα μάτια… ακόμα και στο μυαλό εφόσον λέγεται ότι δίνει μυαλό σε κείνους που δεν έχουν αλλά το παίρνει από αυτούς που το διαθέτουν! Κι ύστερα έρχεται η σχέση, η πολυπόθητη κατάσταση των όρκων και  αμοιβαίων υποσχέσεων, υποχωρήσεων και ανταμοιβών στο βωμό της συνύπαρξης, της αντικατάστασης του «εγώ» από το «εμείς» της κοινής ζωής, κοινών στόχων, κοινού βλέμματος….   Μυριάδες φορές ακούσαμε ότι οι σχέσεις για να προχωρήσουν χρειάζονται υπομονή, συμβιβασμό, κατανόηση και προπάντων υποχωρήσεις!  προπάντων αυτή τη ριμάδα την υποχώρηση, που χωρίς αυτή δε γίνεται τίποτα , ακόμα κι αν ο άλλος μετά από2 χρόνια αρνείται να σταματήσει να τρώει κάθε μεσημέρι στη μαμά του, να φύγει από το παιδικό/εφηφικό του δωμάτιο, σταματήσει σηκώνει χέρι κάθε φορά που του φέρνουμε αντίρρηση και πάει λέγοντας…

Ξεπερνώντας τα Ορια!

Ιεραρχικά δεν υπάρχει βεβαιότητα για το ποια είναι η πιο επικίνδυνη κατηγορία, όλες είναι αποδεδειγμένα προβληματικές συνοδεύονται από ανωριμότητα και ψυχολογικές διαταραχές ενώ σπάνια αναγνωρίζονται ως πρόβλημα από αυτούς που τις διαθέτουν. Οι αστρολογικές αναφορές είναι παραδειγματικές και επιλεγμένες ως κύριες εφόσον υπάρχουν αρκετοί συνδυασμοί που αφορούν ζωδιακές ποιότητες με παρόμοια χαρακτηριστικά, μπορείτε όμως να πάρετε μια καλή ιδέα:

Ο Ζηλότυπος- κύρια αρμοδιότητα του Πλούτωνα

Αγαπημένο θέμα του Πλούτωνα είναι η κυριαρχία και η επιβολή όταν δημιουργεί σκληρές γωνίες με προσωπικούς πλανήτες. Ενισχύει ως επί το πλείστον  το «φόβο», μια και ζήλεια θεωρείται ο ονοματισμένος φόβος ότι θα χάσω το πρόσωπο που αγαπώ. Αισθήματα κατωτερότητας, αυτοαπόρριψη, άγχος ότι δεν θα καταφέρω να διατηρήσω τη σχέση επειδή κάποιος άλλος είναι καλύτερος. Μέγιστη δυναμική παρανοικής ζήλειας και καχυποψίας οι γωνιακές όψεις με τους ερωτικούς πλανήτες Αφροδίτη και Αρη( όχι απαραίτητα και με τους δύο). Συμπληρωματικά θα αναφέρω το στοιχείο του Σκορπιού και των Ιχθύων στα φώτα-Ηλιο και σελήνη- που παρουσιάζουν αξιοσημείωτη καχυποψία στα ταίρια τους.(οι Ταύροι και οι Καρκίνοι είναι περισσότερο κτητικοί χωρίς να φθάνουν σε επικίνδυνα κατατόπια)

Ο Μαμάκιας- κύρια αρμοδιότητα της Σελήνης

Μπέρδεμα στο αρσενικό μυαλό η επίδραση της σελήνης στο προσωπικό ωροσκόπιο. Πρότυπο μητέρας η σελήνη, πρότυπο γυναίκας/ερωμένης η Αφροδίτη. Αν αυτές οι δυο δεν συνεργάζονται αρμονικά μέσα στο χάρτη έχουμε διαταραχές με σημαντικότερη το τετράγωνο μεταξύ τους(γωνία 90 μοιρών). Σαφώς άλλα λέει το μυαλό  και άλλα η καρδιά τους, σίγουρα όμως δεν έχετε καμία τύχη αν δεν σας εγκρίνει η μανούλα. Ακόμα όμως και αν σας εγκρίνει θα είναι τέτοια η σχέση εξάρτησης μεταξύ τους που θα φρικάρετε από το κόλλημα και την πίεση που θα σας ασκηθεί να ενταχθείτε στο πρόγραμμα ζωής των δυο τους.

Ο Απιστος κύρια αρμοδιότητα του Ποσειδώνα

Ο θαυμασμός και η αγάπη για το ωραίο φύλο σίγουρα δεν αποτελεί αδίκημα εκτός κι αν γίνεται ταυτόχρονα και με συγχρονισμό πολλών υποσχέσεων περί μοναδικότητας σε πάνω από ένα θηλυκό! Συνήθως ο λεγόμενος γυναικάς είναι άτομο ανασφαλή με πληθώρα κομπλεξικών ιδιοτήτων άρα και ακατάλληλος για σχέση. Η σχέση του Ποσειδώνα με τη Σελήνη, την Αφροδίτη αλλά συχνά και με τον Ηλιο υποδεικνύουν  μια θολούρα στην επιλογή συντρόφου ώστε να υπάρχει βασική έλλειψη μνήμης στον αν είναι κάποιος δεσμευμένος, αρραβωνιασμένος ή και παντρεμένος( το ξεχνάνε) .Βασική τους προτεραιότητα η εύρεση του ιδανικού έρωτα/αγάπης που εκφράζεται μέσα από ένα εξιδανικευμένο σύντροφο  –που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα γιατί μετά από λίγο τον απομυθοποιούν- ενώ  συνεχίζουν ακάθεκτοι  προς  νέα αναζήτηση.

Ο Φαφλατάς-κύρια αρμοδιότητα του Ερμή

Εντυπωσιακός στην αρχή, κουραστικός ενδιαμέσως, επικίνδυνος κατά το τέλος ο τύπος που μιλά συνέχεια κι ακατάπαυστα, διηγούμενος ιστορίες που έχουν κυρίως τον ίδιο πρωταγωνιστή, μην επιτρέποντας σε κανέναν άλλο να αρθρώσει λέξη! Αναλώνεται σε μυριάδες ασήμαντα, κουτσομπολεύει τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων και των φίλων σας ή της οικογενείας σας, φλυαρεί ακατάσχετα ξεκινώντας από την «πόλη έρχομαι και στην κορυφή κανέλα» ενώ αρνείται πεισματικά να κουβεντιάσει και να εστιάσει σε οτιδήποτε σοβαρά. Οι γωνίες του Ερμή με τον πλανήτη Αρη αλλά και με τη Σελήνη –κυρίως τις σκληρές- αποκαλύπτουν τον «περίεργο» τύπο που θεωρεί ότι γνωρίζει τα πάντα χωρίς να ξέρει τίποτα και κυρίως τις γυναίκες που δυστυχώς αδυνατούν να τον εμπιστευτούν.

Ο Βίαιος- κύρια αρμοδιότητα του Κρόνου( αλλά και του Πλούτωνα)

Θυμώνει στα καλά καθούμενα και  ανεξέλεγκτα επειδή έπεσε η ζάχαρη έξω από το φλιτζάνι ή κάνει καυγά πετώντας πράγματα δεξιά κι αριστερά επειδή έχασε τη σελίδα που διάβαζε από την εφημερίδα και φταίτε εσείς, η κακιά, η δειλή, η χαζή, η ανόητη και σας επιτίθεται να σας τιμωρήσει για να μην το ξανακάνετε! Ή μπορεί να φταίει και κάποιος άλλος που πχ τον προσπέρασε ή τον στραβοκοίταξε ώστε να του δώσει την αφορμή να επιτεθεί και να γίνει επικίνδυνα βίαιος. Δύσκολες γωνίες του Κρόνου με τον Αρη ή τον Πλούτωνα δηλώνουν ένα «τσαμπουκά» έναν τύπο που εύκολα σηκώνει το χέρι του και δεν υπολογίζει ούτε τον πόνο που θα προκαλέσει, ούτε τις συνέπειες των πράξεων του κυρίως γιατί έχει την αναίδεια να βρίσκει ασύλληπτες  δικαιολογίες που να τον απενοχοποιούν.( Ο πλανήτης Ουρανός δεν θεωρείτε βίαιος αλλά εκρηκτικός)

Ο Ψεύτης- κύρια αρμοδιότητα του Ποσειδώνα

Ζει συνήθως σε ένα φανταστικό, δικό του κόσμο όπου όλα είναι αγγελικά ή δαιμονικά πλασμένα ανάλογα με το πώς τον βολεύουν. Ετσι μπορεί να παρουσιαστεί ως κατάσκοπος των 5 ηπείρων και των 9 θαλασσών, πάμπλουτος  εισοδηματίας ή φτωχός, ταλαιπωρημένος πλην τίμιος ναυτικός κλπ άλλα ωραία σενάρια τα οποία βεβαίως τον καθιστούν άκρως επικίνδυνο εφόσον κανείς ποτέ δεν ξέρει, πότε και αν λέει την αλήθεια. Συχνά δε, συνδέεται με τα υπόλοιπα θέματα του Ποσειδώνα που μπορεί να τον κάνουν να ξεχάσει ότι είναι παντρεμένος με 4 παιδιά(απιστία). Οι γωνίες των φώτων(Ηλιου/Σελήνης) αλλά και του Ερμή ευθύνονται κατά βάση για τον επαγγελματία ψεύτη.

Και τέλος

Ο Τσιγκούνης –κύρια αρμοδιότητα του Κρόνου

Το μεγάλο πρόβλημα με τους εκπροσώπους της συγκεκριμένης ιδιότητας είναι ότι είναι τσιγκούνηδες και στα αισθήματα και στην έκφραση και στην γενικότερη ποιότητα όλης τους της ζωής! Τα καβούρια που έχουν στην τσέπη τους καθορίζουν και τη γενικότερη φιλοσοφία τους έναντι των υπολοίπων συνανθρώπων τους, δηλαδή ζηλεύουν αυτούς που έχουν περισσότερα, κατακρίνουν αυτούς που έχουν την τάση να ξοδεύουν αν και συνήθως είναι οι πρώτοι που τους εκμεταλλεύονται! Κρόνος με Αφροδίτη, Σελήνη αλλά και Ηλιο στερούν την απόλαυση της καλοπέρασης κυρίως λόγω ανασφαλειών, ενοχών και φοβιών που φυσικά μεταφέρονται στην προσωπική σχέση.

«η αγάπη θέλει υποταγή» γράφει ο ρομαντικός μας ποιητής Ντίνος Χριστιανόπουλος…  αλλά πόση; μέχρι που πάει αυτή η υποταγή, η αφοσίωση, η υπομονή, η υποχώρηση; Μήπως υπάρχουν κάποια όρια, κάποια στεγανά που δεν πρέπει να ξεπερνιούνται καθότι από ένα σημείο και έπειτα αρχίζουν και γίνονται άκρως επικίνδυνα για την ψυχική αλλά και σωματική υγεία μας; Ακόμα μια φορά η κλασσική, παραδοσιακή Αστρολογία αναγνωρίζει τους 7 επικίνδυνους τύπους ανδρών και παροτρύνει εφόσον τους αναγνωρίσετε μελετώντας το προσωπικό τους ωροσκόπιο,  να πάρετε την τσαντούλα σας και να απομακρυνθείτε ευγενικά και γρήγορα-πιο γρήγορα κι απ’ την ταχύτητα φωτός-που λέει ο λόγος! Καμιά προσευχή για τους αποκεκαλυμμένους παρά μόνο αστραπιαία εξαφάνιση!

 

Πηγή : vasiakonti.blogspot.gr