Αρχική Ν. Αργολίδος Άδεια για πλωτές εξέδρες στο Κρανίδι («Ξενοδοχείο ΑΜΑΝΖΟΕ BEACH CLUB» )

Άδεια για πλωτές εξέδρες στο Κρανίδι («Ξενοδοχείο ΑΜΑΝΖΟΕ BEACH CLUB» )

Η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την τοποθέτηση δύο νέων πλωτών εξεδρών.

Η μία εξέδρα θα βρίσκεται στη θέση Κοράκια Ν. Αργολίδας, μπροστά από την παραλία της επιχείρησης «Ξενοδοχείο ΑΜΑΝΖΟΕ BEACH CLUB» και θα αποτελείται από δύο πλωτά στοιχεία συνολικής επιφάνειας 59,04 τ.μ. ενώ η δεύτερη πλωτή εξέδρα, επιφανείας 50 τ.μ., εγκρίθηκε για λογαριασμό της ΡΙΑΛΑ Α.Ε. στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγου Θάσου.

Επίσης, ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας ενέκρινε την προσωρινή παραχώρηση χρήσης υπαίθριου χώρου χερσαίας ζώνης Λιμένα Συβότων, για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας επιφανείας 58,60 τ.μ., που θα εξυπηρετεί την προσωρινή πρόσδεση σκαφών των πελατών του ξενοδοχείου «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» της «ΠΙΤΟΥΛΗΣ Α.Ε.».

Εξάλλου, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομερίου ενέκρινε την αποστολή πρότασης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής του έργου «Προμήθεια και τοποθέτηση πλωτής εξέδρας στο Λιμάνι του Αστακού».

Οι πλωτές εξέδρες προβλέπονται για εποχιακή χρήση έξι μηνών και αφορούν αποκλειστικά και μόνο στην προσωρινή πρόσδεση σκαφών και θαλάσσιων μέσων αναψυχής.

Προηγούμενο άρθροΤο ΓΕΕΘΑ απέκρυψε το σοβαρό επεισόδιο στη Ρω
Επόμενο άρθροΔεμένα τα πλοία στα λιμάνια στις 18 Απριλίου