Αρχική Χωρίς κατηγορία Ξέσπασμα οργής για τον πνιγμό στον Λάδωνα

Ξέσπασμα οργής για τον πνιγμό στον Λάδωνα

Αδιαφορία από την διοργανώτρια εταιρεία, καταγγέλλει συγκλονισμένος ο πατέρας της 40χρονης που έχασε τη ζωή της το Μεγάλο Σάββατο ενώ έκανε ράφτινγκ στον Λάδωνα.

Μέσα στη βάρκα η οποία αναποδογύρισε, ήταν και εκπαιδευτής. Το σώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε μερικά μέτρα πιο κάτω από το σημείο όπου ανετράπη η βάρκα εγκλωβισμένη κάτω από κλαδιά και κορμούς δέντρων.

«Αυτό είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν γονιό. Η κόρη μου ήταν εκεί με τα εγγόνια μου. Πήγαν σε οργανωμένο γκρουπ μαζί με τη θεία του άντρα της και ένα παιδάκι ακόμα. Τα εγγόνια μου ανήλικα και το άλλο παιδάκι Τουμπάρισε η βάρκα. Χτύπησαν σε έναν κορμό…», ανέφερε ο πατέρας της 40χρονης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

«Δεν είναι δυνατό τώρα μία τέτοια εταιρεία που βάζει ψυχές μέσα, να μου αφήσει το κορίτσι εμένα εκεί πέρα και να φύγουν. Ας τους έβγαζε ο ναυαγοσώστης και αυτός που ήταν υπεύθυνος εκεί πέρα για τις ζωές αυτές που παίρνει, να το έψαχνε το κορίτσι μου, να το έβγαζαν έξω, να έκαναν μία προσπάθεια στο χρόνο που επιτρέπεται να κάνεις την ανάνηψη», συνέχισε.

«Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Α! Λέω το κορίτσι μου εκεί θα πάω και θα το δω τώρα. Μεθαύριο φίλε τι θα γίνει. Αυτό αναρωτιέμαι. Πώς θα συγκρατήσω τη γυναίκα μου», κατέληξε ο τραγικός πατέρας.

Τα δύο ανήλικα παιδιά της που βρίσκονταν μαζί της δεν γνωρίζουν ακόμα πως η μητέρα τους πέθανε ενώ βρίσκονται σε κατάσταση σοκ από αυτό που έζησαν.

Πηγή: kalavrytanews.com, alpha