Αρχική Ν. Κορινθίας Ατελείωτη ταλαιπωρία -Σημειωτόν η επιστροφή από την Κόρινθο έως την Ελευσίνα

Ατελείωτη ταλαιπωρία -Σημειωτόν η επιστροφή από την Κόρινθο έως την Ελευσίνα

Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα- Σημειωτόν η επιστροφή από την Κόρινθο έως την Ελευσίνα

επιστροφή των εκδομέων του Πάσχα

Πρόσθετα μέτρα της Τροχαίας έχουν ληφθεί για την ασφαλή επιστροφή εκδρομέων. Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στις εισόδους και των δύο Εθνικών Οδών. Ειδικά στην Αθηνών – Κορίνθου οι εκδρομείς επιστρέφουν σημειωτόν από την Κόρινθο έως την Ελευσίνα

Έντονη είναι η ταλαιπωρία που βιώνουν οι εκδρομείς του Πάσχα που επέλεξαν να επιστρέψουν σήμερα στην Αθήνα. Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στις εισόδους και των δύο Εθνικών Οδών, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στην Εθνικό Οδό Αθηνών-Κορίνθου, όπου οι οδηγοί επιστρέφουν σημειωτόν από το ύψος της Κορίνθου έως την Ελευσίνα!

Σταδιακά από το πρωί έχει επιστρέψει το ένα τρίτο των εκδρομέων όμως η κορύφωση της επιστροφής αναμένεται αύριο Τρίτη και για κάποιους μέχρι και το τέλος της εβδομάδας.

Συνολικά όλες τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας έφυγαν από τις δυο Εθνικές Οδούς Αθηνών-Λαμίας και Αθηνών-Κορίνθου 820.000 οχήματα και εισήλθαν στην Αθήνα πάνω από 600.000 οχήματα. Υποθετικά, από τους 300.000 που θεωρούνται οι εκδρομείς του Πάσχα, έχουν επιστρέψει περίπου 91.000 από τις 6 πρωί έως τις 6 απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα και συγκεκριμένα 40.844 οχήματα από την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και 50.245 από την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου.

Υπενθυμίζεται ότι παράλληλα ισχύουν μέτρα απαγόρευσης κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου για την περίοδο των εορτών του Πάσχα και συγκεκριμένα:

•Για σήμερα Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου 2018 για το ρεύμα εισόδου των εθνικών οδών και τις ώρες 12:00 έως 22:00.

•Την Τρίτη του Πάσχα 10 Απριλίου 2018 για το ρεύμα εισόδου των εθνικών οδών και τις ώρες 11:00 έως 23:00.