Αρχική Περ. Πελοποννήσου Συλλήψεις στην Πελοπόννησο για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας

Συλλήψεις στην Πελοπόννησο για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας

Εκτεταμένες επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, αλλά και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποίησε η αστυνομία και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια ελέγχων που έγιναν τις δύο τελευταίες ημέρες σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία, Μεσσηνία και Λακωνία προσήχθησαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα 168 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 75, κατηγορούμενα για διάφορα αδικήματα.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, συνελήφθησαν -μεταξύ άλλων- τρία άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών, 14 για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, εννέα άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, ένα άτομο, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Καλαμάτας, για ανθρωποκτονία, δύο άτομα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ένα άτομο για παράβαση του νόμου «Περί Προστασίας Αρχαιοτήτων» κ.ά.

Επίσης, έγιναν έλεγχοι σε 729 αυτοκίνητα και βεβαιώθηκαν 333 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ συνελήφθησαν 23 άτομα για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.