Αρχική Χωρίς κατηγορία Eνοπλη ληστεία στην Βουλιαγμένη με θύμα δικηγόρο – Ομηρος ο γιος και...

Eνοπλη ληστεία στην Βουλιαγμένη με θύμα δικηγόρο – Ομηρος ο γιος και ο πατέρας της

Ένοπλη ληστεία με θύμα μια δικηγόρο σημειώθηκε στη Βουλιαγμένη. Άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της με στόχο να αποσπάσουν κοσμήματα και χρήματα που υπήρχαν στην οικία.

«Τους αντιλήφθηκε πρώτος ο πατέρας μου που κοιμόταν κάτω με τον γιο μου στο ισόγειο της κατοικίας και του είπαν ”κάνε ησυχία και δεν θα σας πειράξουμε”» ανέφερε η δικηγόρος.

«Τον πήραν μαζί με τον γιο μου υπό την απειλή όπλου και ενός διαρρηκτικού εργαλείου που ονομάζεται σκύλα και ανέβηκαν στον 1ο όροφο στην κρεβατοκάμαρα τη δική μου. Τεράστιο το σοκ, αλλά ως δικηγόρος έχω μάθει να αντιμετωπίζω τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Έκανα ακριβώς ό,τι μου είπαν. Έκανα ησυχία και τους υπέδειξα πού βρίσκονται τα χρήματα και τα κοσμήματα. Απόλυτα ήρεμη, ήσυχη, το ίδιο και ο γιος μου και ο πατέρας μου» πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος, η πολυκατοικία ήταν εύκολα προσβάσιμη, καθώς δεν είχε συναγερμό ούτε κάποιο άλλο μέτρο ασφαλείας.

Σύμφωνα με το θύμα, οι δράστες φορούσαν μάσκες full – face και, παρότι μιλούσαν καλά ελληνικά, φαινόταν ότι επρόκειτο για αλλοδαπούς.