Αρχική Ν. Μεσσηνίας Φαντασμαγορικό κάψιμο του Ιούδα στο Καλό Νερό

Φαντασμαγορικό κάψιμο του Ιούδα στο Καλό Νερό

Για 6η συνεχή χρονιά θα αναβιώσει το έθιμο με το Κάψιμο του Ιούδα στην παραλία του Καλού Νερού, την Κυριακή του Πάσχα στις 7.30 μ.μ.

Οι επαγγελματίες του Καλού Νερού, που ξεκίνησαν την αναβίωση του εθίμου πριν από 6 χρόνια, συγκεντρώθηκαν και συζήτησαν τη Μεγάλη Δευτέρα για την αρτιότερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, την οποία διοργανώνει πλέον η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας καθώς αποτελεί Πασχαλινό έθιμο που έρχεται από την τοπική παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά και προβάλλει την περιοχή.

Το Κάψιμο του Ιούδα για μια ακόμη χρονιά θα είναι φαντασμαγορικό. Κάτοικοι κι επισκέπτες της περιοχής για τις Άγιες Μέρες του Πάσχα που θα κάνουν τις διακοπές τους στην Τοπική Κοινότητα του Καλού Νερού, που αποτελεί τουριστικό προορισμό του Δήμου Τριφυλίας, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της εκδήλωσης στην όμορφη παραλία του Καλού Νερού! Το θέμα θα είναι εντυπωσιακό με το Ιούδα παραδομένο στις φλόγες για την προδοσία του και πολύχρωμα βεγγαλικά θα φωτίσουν τον ουρανό, ενώ θα ακολουθήσει γλέντι με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς.