Αρχική Ν. Μεσσηνίας Τις προθεσμίες για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ανακοίνωσε η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας

Τις προθεσμίες για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ανακοίνωσε η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας

Την Παρασκευή 27 Απριλίου λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία της Νέας Δημοκρατίας για ανάδειξη των αιρετών διοικήσεων της ανά τη χώρα.

Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 13 Μαΐου (10 π.μ. – 7 μ.μ.) και αφορούν τους προέδρους Νομαρχιακών Οργανώσεων (Ν.Ο.), μέλη Νομαρχιακών Διοικουσών Επιτροπών (ΝΟ.ΔΕ.), προέδρους των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.ΤΟ.) και μέλη Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών (ΔΗΜ.Τ.Ε.)

Δικαίωμα εκλέγειν για την εκλογή του προέδρου της Ν.Ο., των μελών της ΝΟ.Δ.Ε., του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. και των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ε., έχουν, με βάση το καταστατικό της ΝΔ και τον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης, τα μέλη του κόμματος που έχουν καταβάλει την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2018, ύψους 12 ευρώ.

Μέχρι την Τρίτη 10 Απριλίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση χορήγησης ή ανανέωσης κάρτας μέλους, για εξόφληση συνδρομής με αντικαταβολή. Παράλληλα την Παρασκευή 4 Μαΐου λήγει η προθεσμία ηλεκτρονικής εξόφλησης της συνδρομής ως προϋπόθεση δικαιώματος εκλέγειν.

Προηγούμενο άρθροΣφίγγει ο κλοιός για φυσικό και ηθικό αυτουργό: Ο “κοριός”, πολιτικός τάφος του Τατούλη
Επόμενο άρθροΑπίστευτη τραγωδία στο Κιάτο: Σκότωσε κατά λάθος τον αδερφό του με την καραμπίνα του