Αρχική Ν. Κορινθίας Η εταιρεία “ΛΑΡΣΙΝΟΣ ΑΕ” συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο 18o Πανελλήνιο Συνέδριο...

Η εταιρεία “ΛΑΡΣΙΝΟΣ ΑΕ” συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο 18o Πανελλήνιο Συνέδριο Σκυροδέματος…

Κόρινθος, 2η Απριλίου 2018 – Με μεγάλη επιτυχία και επισημότητα, σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο, ολοκληρώθηκε το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σκυροδέματος και η εταιρεία ΛΑΡΣΙΝΟΣ, με πολυετή εμπειρία στον τομέα του Ετοίμου Σκυροδέματος, ήταν ένας από τους υπερήφανους Χορηγούς του. Το συνέδριο διοργάνωσαν το Ελληνικό Τμήμα Σκυροδέματος του ΤΕΕ και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο σε συνεργασία με το Επιστημονικό και Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ).

Θέμα του συνεδρίου ήταν η «Αειφόρος κατασκευή από σκυρόδεμα και η συμβολή της τεχνολογίας του στην προστασία του περιβάλλοντος».

«Η χώρα δεν μπορεί να αναπτυχθεί χωρίς τους μηχανικούς αλλά και οι μηχανικοί δεν μπορούν να προκόψουν αν δεν αναπτυχθεί η χώρα» τόνισε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, παρουσιάζοντας έναν «ολοκληρωμένο οδικό χάρτη των μηχανικών για την οικονομία και την κοινωνία, προς όφελος της επιστήμης», κατά την εναρκτήρια ομιλία του, στις τριήμερες εργασίες του 18ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Σκυροδέματος.

Λίγα λόγια για το συνέδριο

Το Συνέδριο Σκυροδέματος αποτελεί το βήμα από το οποίο παρουσιάζονται οι εξελίξεις στην έρευνα και στην καινοτομία, στη μελέτη και στην κατασκευή έργων από σκυρόδεμα, ενώ οι διπλωματούχοι μηχανικοί συνθέτουν τις απόψεις τους διεπιστημονικά για την επίλυση προβλημάτων και υποστηρίζουν επιστημονικά τη λήψη αποφάσεων σε όλους τους τομείς της παραγωγής και της διοίκησης.

Όλα τα προϊόντα σκυροδέματος της ΛΑΡΣΙΝΟΣ υπόκεινται σε καθημερινούς ελέγχους, προκειμένου να διασφαλιστεί η αντοχή τους στη φθορά του χρόνου αλλά και στις σεισμικές δονήσεις. Η εταιρεία ΛΑΡΣΙΝΟΣ έχει προχωρήσει στην εγκατάσταση και στην εφαρμογή Συστήματος Ποιότητας με στόχο την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία, καλύπτοντας ταυτόχρονα τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2015 για τον Σχεδιασμό, την Παραγωγή και τη Διάθεση Ετοίμου Σκυροδέματος.

ΛΑΡΣΙΝΟΣ

Η ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. είναι μια αμιγώς Ελληνική επιχείρηση με έδρα την Κόρινθο και δραστηριοποιείται περισσότερο από 40 χρόνια στους τομείς της εκμετάλλευσης Λατομείων και παραγωγής Ετοίμου Σκυροδέματος. Με συνεχή παρουσία τα τελευταία 20 χρόνια στα μεγάλα έργα της χώρας πρόκειται για μία από τις πιο δυναμικές και ταχύρρυθμα αναπτυσσόμενες Εταιρείες, η οποία δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα διαθέτοντας λατομεία και μονάδες παραγωγής σκυροδέματος (μόνιμα και εργοταξιακά για την εξυπηρέτηση εκτέλεσης τεχνικών έργων), παράγοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η συνεχής ανάπτυξη της Εταιρείας βασίζεται στις συνεχείς επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες παραγωγής, διάθεσης και οργάνωσης και στην πιστοποίηση και την καινοτομία, τόσο των προϊόντων, όσο και των διαδικασιών παραγωγής.

Κεντρικά Γραφεία: Δαμασκηνού 35, Κόρινθος • Τηλ. 27410 83645 • Email: larsinos@larsinos.gr

www.larsinos.gr

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων:

CONCEPT Communication Strategies, Γιώτα Χουλιαρά ~ yhouliara@conceptcom.gr,

Άκης Κορωνάκης ~ akoronakis@conceptcom.gr