Αρχική Ν. Κορινθίας Γ.Γκιώνης : Ο κ.Λογοθέτης αναλώνεται στο να σερφάρει στο fecebook και στο...

Γ.Γκιώνης : Ο κ.Λογοθέτης αναλώνεται στο να σερφάρει στο fecebook και στο να καταμετρά likes

Λουτράκι, 30 Μαρτίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απάντηση σε δημοσίευμα του κ. Λογοθέτη με τίτλο: «Μια επιβλεβλημένη απάντηση στα επικίνδυνα χουντικά αφηγήματα που προπαγανδίζει η παράταξη Γκιώνη»

Ο επαναπροσδιορισμός των αξιών και κυρίως η αυτοκριτική εκ μέρους των δήθεν προοδευτικών πολιτικά ατόμων είναι τα στοιχεία που πρέπει απαραίτητα να υιοθετήσουν πριν προβούν σε λασπολογίες και σε χαρακτηρισμούς προσβλητικούς.
Η προσπάθεια σπίλωσης, η ανάγκη για κλιμάκωση των προκλήσεων και το ετερόκλιτο συνειδησιακό πολιτικό συνονθύλευμα που χαρακτηρίζει κάποιους ανθρώπους τους οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις και σε βιαστικά συμπεράσματα.
Ο κ. Λογοθέτης αντί να ασχοληθεί με θέματα που του επιβάλλει η θέση του και η πολιτική του ιδιότητα αναλώνεται, και δεν είναι η πρώτη φορά, στο να σερφάρει σε facebook και στο να καταμετρά τα γνωστά likes.
Αρέσκεται στο να χαρακτηρίζει χωρίς ενδοιασμούς συνανθρώπους του και στη συνέχεια να τους κρεμά πολιτικές ταμπέλλες χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
Όμως η στάση ζωής, ο τρόπος αντιμετώπισης και διαχείρισης της εξουσίας όταν αυτή περιέρχεται στα χέρια μας κατατάσσουν σε έναν δημοκρατικό ή όχι πλαίσιο.
Ο κ. Λογοθέτης έχοντας θητεύσει Δήμαρχος απέδειξε περίτρανα της «δημοκρατικές του» θέσεις και αντιλήψεις με τις καταστροφικές στρατηγικές του, αφήνοντας πίσω του έντονα τα δήθεν προοδευτικά του ίχνη.
Για μια φορά ακόμη θα του υπενθυμίσουμε ότι η σιωπή είναι χρυσός, η αυτοκριτική είναι εσωτερική κάθαρση και ότι οι ταμπέλλες στους πολιτικούς χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε προσφέρονται μόνο για αποπροσανατολισμό, για κατανάλωση και αποποίηση ευθυνών.
Αντίθετα η υπεύθυνη στάση ζωής προς τον συνάνθρωπο, οι αξίες της ειλικρίνειας, του καθημερινού αγώνα για ένα καλύτερο δήμο, για καλύτερες συνθήκες ζωής των συνδημοτών μας, είναι χαρακτηριστικά των ανθρώπων που στοχεύουν στη πρόοδο και στην ανάπτυξη την εσωτερική αλλά και την συλλογική.
Αυτοί είναι οι στόχοι της σημερινής δημοτικής αρχής.

Προηγούμενο άρθροΠαγκόσμια Ημέρα Αυτισμού
Επόμενο άρθροΜόνο το 13% των Πελοποννήσιων βλέπουν θετικά το έργο του Τατούλη|Έρευνα ΚΑΠΑ RESEARCH Μάρτιος 2018