Αρχική Ν. Κορινθίας Ολη η αλήθεια για την Πελοπόννησο EXPO – Η αγωνία των Πιτσάκη...

Ολη η αλήθεια για την Πελοπόννησο EXPO – Η αγωνία των Πιτσάκη – Κουκουλάκη

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΠΙΤΣΑΚΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ

Το ότι ανεβαίνουν άρθρα τα οποία και κοινοποιούνται από βιαστικούς και πρόσφατους φίλους της Διοικούσας του Επιμελητηρίου Κορινθίας που δεν έχουν καμία σχέση με πραγματικά γεγονότα μας ξεπερνάει.
Πάμε λοιπόν να πούμε την αλήθεια για την χθεσινή συνάντηση των Προέδρων των Επιμελητηρίων για την ανάθεση της Πελοπόννησος EXPO η οποία κάθε χρόνο πηγαίνει και σε άλλη πρωτεύουσα νομού που αναλαμβάνει το κάθε Επιμελητήριο να διοργανώσει.
Χθες παρουσιάστηκε μεταξύ άλλων επιμελητηριακών από τους άλλους νομούς και ο κ.Πιτσάκης συνοδευόμενος από τον κ.Κουκουλάκη να διεκδικήσουν για τον νομό Κορινθίας την Πελοπόννησο EXPO.
Παρουσίασαν πρόχειρες μελέτες για 8.000 τμ τέντα στην παραλία του Φλοίσβου !!!!!! , που θα φιλοξενήσει την έκθεση. Και όταν λέμε για προχειρότητα το εννοούμε αφού δεν συνοδευόταν η πρότασή τους από τεχνική μελέτη αλλά μόνο από την αγωνία τους να πάρουν την Εκθεση.
Το θέμα λοιπόν έμεινε στην αναμονή μέχρι να παρουσιάσουν όλες εκείνες τις προυποθέσεις που πρέπει να έχουν έτσι ώστε να αναλάβουν ένα τόσο μεγάλο έργο. Θυμίζουμε τους τεράστιους χώρους του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην ΒΙΠΕ Τρίπολης, την πολύ πετυχημένη περσινή διοργάνωση από το Επιμελητήριο Αργολίδας με επίσης πολύ μεγάλους χώρους και την φετινή Κορινθιακή πρόταση για “τέντες” ……
Οι Πιτσάκης – Κουκουλάκης λοιπόν γύρισαν πίσω για να οργανώσουν τους αντίστοιχους μελετητές να παρουσιάσουν σωστές μελέτες και να τεθεί το θέμα προς ψηφοφορία.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας !!!!!