Αρχική Ν. Αργολίδος Το Επιμελητήριο Αργολίδας υποστηρίζει δυναμικά όλες τις επιχειρήσεις της Ερμιονίδας (Εικόνες)

Το Επιμελητήριο Αργολίδας υποστηρίζει δυναμικά όλες τις επιχειρήσεις της Ερμιονίδας (Εικόνες)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ermionida Business Portal»
Το Επιμελητήριο Αργολίδας υποστηρίζει δυναμικά όλες τις επιχειρήσεις της Ερμιονίδας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Κρανιδίου, ενημερωτική συνάντηση του Επιμελητηρίου Αργολίδας με τις επιχειρήσεις της περιοχής για το Ermionida Business Portal.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνει για τη στήριξη των επιχειρήσεων της περιοχής, δημιούργησε το πρωτοποριακό Ermionida Business Portal, για να ενισχύσει τις επιχειρηματικές συνεργασίες των επιχειρήσεων της Ερμιονίδας στην εγχώρια αγορά, αλλά και στις διεθνείς αγορές, με σκοπό την αύξηση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητάς τους.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτης Δαμούλος ο οποίος επισήμανε τη σκοπιμότητα και τη σοβαρότητα αυτής της δράσης.

Αναφέρθηκε στη συνεχή αύξηση υποβολής αιτήσεων των επιχειρήσεων της Ερμιονίδας και κάλεσε τις επιχειρήσεις της περιοχής να υποστηρίξουν με τη συμμετοχή τους την πρωτοβουλία αυτή, που αποτελεί δέσμευση η οποία πραγματοποιείται και λειτουργεί ανταποδοτικά προς αυτές, δεδομένου ότι συμμετέχουν χωρίς κανένα κόστος.

Επίσης ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Κώστας Γκαρκάσουλας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και κάλεσε τις επιχειρήσεις της Ερμιονίδας να εγγραφούν στον ηλεκτρονικό κατάλογο Ermionida Business Portal.

Από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αργολίδας επίσης παραβρέθηκαν ο κ. Μανώλης Δανούσης (Οικονομικός Επόπτης), ο κ. Θεόδωρος Παπαθανασίου (Υπεύθυνος Συμβουλευτικής και Υποστήριξης Επιχειρήσεων), ο κ. Παναγιώτης Ψυχογιός (Πρόεδρος Τμήματος Υπηρεσιών) και η κα. Χρυσαυγή Μερτύρη ( Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου).

Στη συνέχεια ακολούθησε αναλυτική παρουσίαση από τον συνεργάτη της Επιμελητηριακής Αναπτυξιακής κ. Γιάννη Κουλεντιανό σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης αλλά και για τα οφέλη που προκύπτουν από τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στον πρωτοποριακό αυτό ηλεκτρονικό οδηγό.

Μετά το πέρας της παρουσίασης πραγματοποιήθηκε συζήτηση και υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στον ηλεκτρονικό κατάλογο από πολλούς επιχειρηματίες της Ερμιονίδας και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας ευχαρίστησε τις επιχειρήσεις για το έντονο ενδιαφέρον και τη θερμή υποστήριξη στη δράση αυτή του Επιμελητηρίου.

Με αφορμή την παρουσία πολλών μελών του Επιμελητηρίου μας από την Ερμιονίδα ο πρόεδρος κ. Φώτης Δαμούλος ανακοίνωσε την ίδρυση και λειτουργία γραφείου εξυπηρέτησης των μελών του Επιμελητηρίου στην Ερμιονίδα, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΩΤΙΟΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ

portal1

portal2

portal3

portal4

portal5

portal6

portal7