Αρχική Ν. Μεσσηνίας ΠΑΜΕ κατά διοίκησης Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας

ΠΑΜΕ κατά διοίκησης Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας

Επίθεση στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας εξαπολύουν με ανακοίνωσή τους οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ Παναγιώτης Κουφαλάκος και Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, με αφορμή την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας από την ΓΣΕΕ, την οποία χαιρέτισε ο πρόεδρος του ΕΚ Καλαμάτας Σωτήρης Τσώνης στην προχθεσινή συνεδρίαση της διοίκησης του φορέα.

“Με ενθουσιασμό και περηφάνια ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σωτήρης Τσώνης χαιρέτισε την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας από την ΓΣΕΕ, που νομιμοποιεί τον κατώτατο μισθό κατά 22% και 32% σε σχέση με την ΕΓΣΣΕ του 2012 (…). Στο ίδιο μήκος κύματος και ο γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Γιώργος Κανέλης, δεν καταδίκασε την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, μιλώντας για αναγκαστικό αποτέλεσμα των μνημονιακών πολιτικών”.

Σύμφωνα με τα στελέχη του ΠΑΜΕ “το γεγονός αυτό αποτελεί μια ακόμη απόδειξη του ρόλου που παίζει η πλειοψηφία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας απέναντι στους αγώνες των εργαζομένων για ανάκτηση των τεράστιων απωλειών τους (…). Με αυτές τις πλειοψηφίες είναι καταδικασμένη η εργατική τάξη στη μοιρολατρία και στην απογοήτευση” σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.