Αρχική Ν. Κορινθίας Οι Σχολές Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως μας και ο...

Οι Σχολές Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως μας και ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Κορινθίας συγκέντρωσαν 600 κιλά τροφίμων για τις δράσεις της «Θεοπροσφοράς» εν όψει της εορτής του Πάσχα (Εικόνες)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30/ 03/2018

Την Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018, ο υπεύθυνος της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς ημών Μητροπόλεως με την επωνυμία «ο Άγιος Λεωνίδης», π. Αθανάσιος Κοντογιάννης με το Διοικητικό Συμβούλιο αυτής, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κορινθίας κ. Μιχαήλ Καραγκούνης, προσήλθαν στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» και παρέδωσαν 600 κιλά τροφίμων, τα οποία συγκεντρώθηκαν στο «Εργαστήρι Εκκλησιαστικών Τεχνών» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, από τους ίδιους τους μαθητές και τις μαθήτριες των τμημάτων Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας, εν όψει της Εορτής του Πάσχα, αλλά και από τα μέλη του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κορινθίας.
Τους ανωτέρω υποδέχθηκε ο υπεύθυνος της Θεοπροσφοράς Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ, ο οποίος επαινώντας την ευγενική χειρονομία τους εκ προσώπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Κορίνθου κ. Διονυσίου, τόνισε ότι τέτοιες πράξεις στις δύσκολες ημέρες που περνάει η πατρίδα μας, και μάλιστα από μικρά παιδιά, είναι άξιες αναφοράς και προβολής γιατί όπως επανειλημμένα έχει τονιστεί, οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι είναι εκείνοι που δίνουν το παράδειγμα και αποτελούν φωτεινούς φάρους στον αγώνα για την ανακούφιση του αναξιοπαθούντος πλησίον μας.
Ως επίλογο ο π. Αρκάδιος τους μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας για Καλή Ανάσταση.

ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.

theoprosfora

theoprosfora2

theoprosfora3

theoprosfora4

Προηγούμενο άρθροΓια 15 λεπτά κοιτούσαν την Ειρήνη Λαγούδη οι δολοφόνοι της να ασφυκτιά μέχρι να πεθάνει
Επόμενο άρθροΤρία χρόνια μετά, το άγαλμα του πολεμιστή στην κεντρική πλατεία Σπάρτης παραμένει χωρίς σπαθί…(Εικόνες)