Αρχική Χωρίς κατηγορία Ο Τατούλης ανέλαβε και… αντιπεριφερειάρχης!

Ο Τατούλης ανέλαβε και… αντιπεριφερειάρχης!

Στο Διοικητήριο Μεσσηνίας εμφανίστηκε χθες το πρωί κι έμεινε για κάποιες ώρες ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Επιασε γραφείο, για να αναλάβει την ευθύνη της διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, όπως είχε δηλώσει στις 23 Μαρτίου. Είχε συναντήσεις με διευθυντές υπηρεσιών της Ενότητας, αλλά ανακοινώσεις για αποφάσεις και αλλαγές δεν έγιναν. Ούτε δηλώσεις, πάντως, δεν θέλησε να κάνει ο περιφερειάρχης, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους και απάντησε πως όταν θέλει να κάνει, θα ειδοποιήσει ο ίδιος.

Ο κ. Τατούλης εγκαταστάθηκε στο γραφείο 422, που ανήκε στον μέχρι πρότινος αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά, που παραιτήθηκε από τη θέση και ανεξαρτητοποιήθηκε ως περιφερειακός σύμβουλος. Τρία γραφεία παραπέρα, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη που αρνείται να παραιτηθεί, όπως της ζητεί ο περιφερειάρχης, ήταν κανονικά στο γραφείο της, αλλά δεν δέχθηκε καμία επίσκεψη και δεν είχε καμία συνάντηση μαζί του.

Ο κ. Τατούλης είχε συζητήσεις με την αντιπεριφερειάρχη – δεξί του χέρι Ντίνα Νικολάκου (πήγε νωρίτερα το πρωί στο Διοικητήριο) και με την περιφερειακή σύμβουλο Αντωνία Μπούζα, που έχει ταχθεί με την πλευρά της περιφερειακής αρχής και φαίνεται να ονειρεύεται για θέση αντιπεριφερειάρχη, με προτίμηση αυτή της χωρικού, της Μεσσηνίας.

Από το γραφείο που ήταν ο κ. Τατούλης πέρασαν ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Γιάννης Αργυράκης, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Χάρης Ρέκκας, ενώ στις συζητήσεις παρέστησαν εργαζόμενος και πολίτης – υποστηρικτής του περιφερειάρχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, παρά τις προσπάθειες του κ. Τατούλη να “κοντύνει” όσο το δυνατόν περισσότερο την κ. Αλειφέρη και να την εξωθήσει σε παραίτηση, δεν της έχει ζητήσει τα κλειδιά του γραφείου της, να το αδειάσει δηλαδή και να του το παραχωρήσει, καθώς το συγκεκριμένο γραφείο ανήκει θεσμικά στον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας.

Γ.Σ.

Πηγή: www.eleftheriaonline.gr