Αρχική Ν. Αργολίδος Μουσικό Πάσχα στο Ναύπλιο!Τριήμερο μουσικής στο Δήμο Ναυπλιέων

Μουσικό Πάσχα στο Ναύπλιο!Τριήμερο μουσικής στο Δήμο Ναυπλιέων

Ένα μουσικό τριήμερο με τους ήχους και τους ρυθμούς της Μεγάλης Εβδομάδας ξεκινά σήμερα στο Ναύπλιο.

Αναλυτικότερα:

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

O Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Αργολίδας «ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ» παρουσιάζει συναυλία Βυζαντινής Μουσικής με εκκλησιαστικούς Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάθους, στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο, στις 8.15 το βράδυ. Την εκδήλωση θα προλογίσει και θα σχολιάσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος.

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

«Η αγάπη πάνω στο Σταυρό». Με αυτή την φράση, σύμβολο της Μεγάλης Εβδομάδας, τιτλοφορεί το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει η χοράρχης και αρχιμουσικός Θεολένα Πίκη, το Σάββατο στις 8.30 το βράδυ, στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο. Πρόκειται για ένα Θρησκευτικό Ορατόριο για πιάνο, σύνολο εγχόρδων και φωνές στο οποίο συμμετέχουν οι χορωδίες Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, το σύνολο εγχόρδων Αρμονία, μέλη της χορωδίας του Επιμορφωτικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας και σόλο φωνές.

Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου 2018

Η αίθουσα του Βουλευτικού θα ταξιδέψει στο Θείο Δράμα, με το μεικτό πολυφωνικό σχήμα της χορωδίας ΔΟΠΠΑΤ να συμπράττει με το γυναικείο φωνητικό σύνολο «ΣΥΜΦΩΝΙΑ», σε ένα πρόγραμμα με έργα του W.A Mozart, ύμνους και τροπάρια της Μεγάλης Εβδομάδας υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη.

Προηγούμενο άρθροΝέες κυκλοφοριακές αλλαγές στο Άργος!
Επόμενο άρθροΕπιτροπή για επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος στο Δήμο Καλαμάτας