Αρχική Ν. Αργολίδος Η ορχήστρα του Shaker Heights High School Choir & Orchestra έρχονται την...

Η ορχήστρα του Shaker Heights High School Choir & Orchestra έρχονται την Κυριακή 1 Απριλίου στο Φουγάρο

Η Ορχήστρα του
Shaker Heights High School Choir & Orchestra (Ohio, USA)
έρχονται στο ΦΟΥΓΑΡΟ
Κυριακή 1 Aπριλίου, 8 μ.μ.

Την Κυριακή 1 Απριλίου στις 8μμ, το ΦΟΥΓΑΡΟ υποδέχεται – για τη μοναδική τους συναυλία – την Ορχήστρα του Shaker Heights High School Choir & Orchestra! (Ohio, USA).

Μέλη Ορχήστρας – 50 μουσικοί

Μέλη Χορωδίας- 20

To Shaker Heights High School από το Οχάϊο, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο σχολείο για το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που προσφέρει, έρχεται για μία ζωντανή εμφάνιση στο ΦΟΥΓΑΡΟ την Κυριακή 1 Απριλίου στις 8μμ.

Η ορχήστρα και η χορωδία του θα μας ταξιδέψει μουσικά με κλασικά και σύγχρονα ακούσματα.

Mario Clopton-Zymler, Διεύθυνση Χορωδίας

Donna Jelen, Διεύθυνση Ορχήστρας

Shaker Heights High School

Το Shaker Heights High School (International Baccalaureate World School) συγκαταλέγεται στα κορυφαία σχολεία του Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με πολλές εθνικές διακρίσεις (National Merit, National Achievement, National Hispanic and Advanced Placement Scholars).

To Shaker Heights High School φημίζεται για το εκπαιδευτικό του σύστημα και έχει αναγνωριστεί από τη Wall Street Journal και το Newsweek ως ένα από τα κορυφαία σχολεία της χώρας. Το σχολείο αυτό ξεχωρίζει για το ακαδημαϊκό επίπεδο των καθηγητών του, το εκτενές διδακτικό του πρόγραμμα και τις επιτυχίες των μαθητών του.

Το σχολείο πήρε δύο φορές τον τίτλο Grammy Signature School, από το National Academy of Recording Arts and Sciences Foundation ως αναγνώριση για τις εξαιρετικές του επιδόσεις σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Πάνω από 600 μαθητές είναι εγγεγραμένοι στις χορωδίες, ορχήστρες και μουσικά συγκροτήματα του σχολείου και παίρνουν μέρος σε τοπικές μουσικές εκδηλώσεις καθώς και σε περιοδείες σε όλο τον κόσμο (Γερμανία, Αυστρία, Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Τσεχία, Ιταλία, Ισπανία, Γιβραλταρ και Κίνα).

Είσοδος ελεύθερη

Διάρκεια παράστασης: 8 μ.μ. – 9.30 μ.μ.

Πληροφορίες: 2752047300, 6946594588, info@fougaro-cafe.gr