Αρχική Ν. Κορινθίας Έσπασε την σιωπή της η Κόρινθος 06 και τους έβαλε όλους στην...

Έσπασε την σιωπή της η Κόρινθος 06 και τους έβαλε όλους στην θέση τους, δείχνοντας ποιος αγαπά πραγματικά το Κορινθιακό ποδόσφαιρο…(Video)

Για πρώτη φορά στη ιστορία της η ομάδα Κόρινθος 06 σπάει στην σιωπή της και μιλά για όλα και για όλους μέσω ανοιχτής συνέντευξης τύπου με τον πρώτο λόγο να έχει ο Πρόεδρός της Δημήτρης Μπινιάρης.
Η συνέντευξη ξεκίνησε με μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία και την προσφορά της ομάδας στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί άριστη πορεία στην Α’ τοπική κατηγορία, διαθέτει ισχυρές ακαδημίες που στο πέρας του χρόνου έχει δώσει την ευκαιρία σε πάνω από 1.500 παιδιά να γνωρίσουν το ποδόσφαιρο και έχει προσφέρει πλούσια κοινωνική προσφορά όσες φορές της έχει ζητηθεί.

Στην συνέχεια ανέφερε πως κάποιοι δυστυχώς θέλουν να βγάλουν την ομάδα αυτήν από την μέση.
Κάποιοι που βλέπουν το ποδόσφαιρο σαν επάγγελμα και ΟΧΙ σαν άθλημα.
Υπάρχει μια ομάδα και συγκεκριμένα για να μιλάω με ονόματα η ΠΑΣ Κόρινθος που θέλει την εξόντωση μας. Υπάρχει ένας άνθρωπος ο Γ.Βασιλόπουλος που πυροδοτεί μίσος εναντίον μας προσβάλλοντας πολύ άσχημα το κύρος μας.

Ήρθε όμως η ώρα να τελειώσουν αυτά μαζί με τα ψέματα και τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Μέχρι τώρα δεχτήκαμε πολλά χωρίς να απαντήσουμε και αυτό κάποιοι το θεώρησαν μειονέκτημα. Το νομικό μας τμήμα πλέον θα έχει τον πρώτο λόγο. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει τιμωρηθεί κάποιος και αυτό είναι εις βάρος του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά τώρα την διακοπή του πρωταθλήματος πρωτοτυπήσαμε μια ακόμα φορά πανελλαδικά.
Όταν συνέβη το συμβάν με τον κύριο Γκρούτση βγήκαμε πρώτοι και το καταδικάσαμε ζητώντας μάλιστα και την παραδειγματική τιμωρία όσων προέβησαν στην πράξη αυτή.
Η ομάδα μας έχει πετύχει 135 γκολ, παραμένει αήττητη και δεν έχει ανάγκη να ασχολείται με την διαιτησία.
Τώρα πως η αστυνομία με έγγραφο της συγχέει την ομάδα μας με το περιστατικό αυτό παραμένει άγνωστο, κάτι που οδήγησε και στην αναβολή. Δεν είναι φυσιολογικό το να στέλνει έγγραφο η αστυνομία και να διακόπτεται το πρωτάθλημα.

Πάμε τώρα στην Ε.Π.Σ Κορινθίας και στην αντιπαλότητα.
Εμείς δημόσια είχαμε ταχθεί στις εκλογές υπέρ του Κυρίου Γκουρβέλου. Δεν σημαίνει όμως αυτό ότι έχουμε κάτι με τον κύριο Τσιχριτζή. Αντιθέτως ο ίδιος έχει με εμάς.

Κλείνοντας τόνισε πως η Κόρινθος 06 είναι μια μεγάλη οικογένεια που απαρτίζεται από αθλητές, τις οικογένειες τους και πάρα πολλά άτομα που αγωνίζονται καθημερινά για την λειτουργία του σωματείου χωρίς να έχουν δημιουργήσει ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ το παραμικρό πρόβλημα. Για όλους αυτούς λοιπόν θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους τον αγώνα μας….