Αρχική Ν. Κορινθίας Σωματείο Διώρυγας Κορίνθου: “Ανυπόστατη και προσβλητική για το σωματείο μας η είδηση...

Σωματείο Διώρυγας Κορίνθου: “Ανυπόστατη και προσβλητική για το σωματείο μας η είδηση για σοβαρό εργατικό ατύχημα”

Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων του Geraniablog την 24η Μαρτίου 2018 με Τίτλο: «ΔΙΩΡΥΓΑ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ! Αμετανόητοι στην Διώρυγα . Νέο σοβαρό εργατικό ατύχημα στον πλωτό Γερανό ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ!!!! , καθώς και της 26ης Μαρτίου 2018 με τίτλο «Σε πλήρη λειτουργία η Διώρυγα Κορίνθου. Τι αναφέρει η Α.Ε.ΔΙ.Κ Φωτογραφίες», θα επιθυμούσαμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

Α) Η «αποκλειστική είδηση» σχετικά με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που αναφέρει το δημοσίευμα και σε συνδυασμό με το ασθενοφόρο που εμφανίζεται στις σχετικές φωτογραφίες της ανάρτησης, είναι ανυπόστατη και παραπλανητική. Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε ένα σύνηθες περιστατικό παραπατήματος του εν λόγω συναδέλφου, ο οποίος μετέβη για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Κορίνθου προκειμένου να γίνει ακτινογραφία γόνατος και να του παρασχεθεί άμεσα ιατροφαρμακευτική αγωγή.

Β) Η «αποκλειστική είδηση» ότι εν λόγω εργαζόμενος είναι «παράνομος και ανειδίκευτος εργάτης στον Πλωτό Γερανό Κένταυρο» (Σημ. όπως ακριβώς το αναφέρει το Δημοσίευμα), είναι επίσης ανυπόστατο, παραπλανητικό και ταυτόχρονα συκοφαντικό. Ο συγκεκριμένος εργαζόμενος εργάζεται στην ΑΕΔΙΚ άνω των 10 ετών, είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, κατέχει την ειδικότητα του Προϊσταμένου Αποθήκης και ειδική πιστοποίηση από το Λιμεναρχείο Κορίνθου για εργασίες στον Πλωτό Γερανό. Παράλληλα ο συγκεκριμένος εργαζόμενος, εκπροσωπεί το προσωπικό της ΑΕΔΙΚ, εφόσον κατέχει την θέση του Γεν. Γραμματέα του Σωματείου της Διώρυγας.

Ευελπιστώντας ότι το συντομότερο δυνατό θα γίνει αποκατάσταση της αλήθειας από τα μέσα που αναμετέδωσαν την ανυπόστατη και προσβλητική για το σωματείο μας είδηση, θα σας παρακαλούσαμε στο μέλλον να μη χρησιμοποιήσετε ξανά το προσωπικό της Διώρυγας που μοχθεί καθημερινά για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας, σε μικροπολιτικές, και προσωπικές αντιπαραθέσεις.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΛΕΚΑΣ Ε. ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ Κ.

Προηγούμενο άρθροΠιο αυστηροί έλεγχοι ξεκινούν για τον αντικαπνιστικό νόμο (Video)
Επόμενο άρθροΈκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο για τις υποκλοπές στην Π.Ε. Μεσσηνίας ζητούν οι μειοψηφίες