Αρχική Ν. Αργολίδος Ο ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας δεν στηρίζει Πέτρο Τατούλη

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας δεν στηρίζει Πέτρο Τατούλη

Άρχισαν τα όργανα μία μέρα μετά την δημόσια δήλωση του Πέτρου Τατούλη ότι θα τον στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε ψύλλος στον κόρφο τους για όλους τους ΣΥΡΙΖΑιους της Πελοποννήσου. Κρίμα για την τελευταία ονειρεμένη ελπίδα διάσωσης του απερχόμενου Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη. Όταν διαλύεται η “Νέα Πελοπόννησος”, ο αυτοδιοικητικός καιροσκοπισμός του Τατούλη δεν έχει όρια. Άκου τι παραμύθι πήγε να πουλήσει… Δεν έχει όρια!

Διαβάστε το κείμενο του αγανακτισμένου ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας.

Διαβάσαμε πρόσφατα στο Τοπικό Τύπο, ότι στις επόμενες περιφερειακές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να “στηρίξει” τον νυν Περιφερειάρχη.
Δεν είχαμε σκοπό να σχολιάσουμε παρόμοιες φήμες, αλλά κάποτε ο κόμπος φτάνει στο χτένι.
Κάθε φορά που ο κ.Τατούλης έχει προβλήματα στην – ήδη τριχοτομημένη – παράταξή του, εμφανίζονται τέτοια σχέδια “στήριξής” του.
Ξεκαθαρίζουμε για πρώτη και τελευταία φορά, δημόσια και προς κάθε κατεύθυνση :
Oυδεμία στήριξη θα υπάρξει στον κ.Τατούλη ( όσο και αν επιμένουν οι πάσης φύσεως “διαρροές”).
Ο κ.Τατούλης έχει καταγραφεί σαν μία από τις χειρότερες εκδοχές, από πολλές πλευρές, που έχουν εμφανιστεί στη Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.
Τα τελευταία γεγονότα στην Καλαμάτα – ανεξάρτητα που θα καταλήξει η σχετική έρευνα – επιβεβαιώνουν μια νοσηρή κατάσταση που αποτελεί ντροπή για το θεσμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Οσο μας αφορά δε, θα πάρουμε τις αναγκαίες και απαραίτητες πολιτικές πρωτοβουλίες, όταν έρθει η ώρα, ώστε η Περιφέρειά μας να περάσει σε μια νέα εποχή δημοκρατίας, διαφάνειας και ανάπτυξης προς το συμφέρον όλων των πολιτών της.
Η ΝΕ Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ.
28/3/2018.

Αναμένονται οσονούπω και άλλες Νομαρχιακές Επιτροπές να πάρουν θέση για την δημόσια δήλωση του απερχόμενου Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.

Προηγούμενο άρθροΔήμος Λουτρακίου : Τέσσερις μήνες απλήρωτες οι σχολικές καθαρίστριες
Επόμενο άρθροΔ.Λυμπεροπούλου : Ο κατήφορος της περιφερειακής αρχής συμπαρασύρει και το περιφερειακό συμβούλιο