Αρχική Ν. Κορινθίας Ο μπροστινός θεσμικός ιδιοκτήτης νυχτερινού “πολιτιστικού” κέντρου και ο φορτωμένος Υιός του...

Ο μπροστινός θεσμικός ιδιοκτήτης νυχτερινού “πολιτιστικού” κέντρου και ο φορτωμένος Υιός του “Επενδυτή” ακινήτων

Οταν η “νύχτα” συνοδεύεται από ψεύτες, απατεώνες, θρασύδειλους, και συκοφάντες … !!!

Η “νύχτα” επιβάλει Mercedes μεγάλου κυβισμού από τη μία και από την άλλη βάζουν 5 ευρώ βενζίνα ίσα να τους φτάσει να έρθουν μέχρι την Κόρινθο πολύ δε περισσότερο αφού κάνουν και τους θεσμικούς.
Η χρήση δε της ελληνικής γλώσσας από μηδενική έως ανύπαρκτη αλλά η προσπάθεια για δημόσιο λόγο και άποψη έντονη όσο ποτέ. Η ανάγκη για δημόσια προβολή και έκθεση οδηγεί σε λάθη και σε απατεωνιές.

Η έλλειψη παιδείας, μόρφωσης αλλά και βασικών γνώσεων της ελληνικής γλώσσας τους οδηγεί αντί να απαντούν θεσμικά να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα καλυπτώμενοι από ψευτόμαγκες που χρησιμοποιούν τον έρημο τον Σωκράτη που τρίζουν τα κόκκαλά του.

Ετσι λοιπόν έχουμε μία απίστευτη συνεργασία ανάμεσα στον Υιό του “Επενδυτή” που φρόντισε να αποκαταστήσει με αρκετά ακίνητα τον γιο του και στον ιδιοκτήτη “πολιτιστικού κέντρου” να τον πετάει μπροστά ενώ ο ίδιος ο καημένος τρέχει για το ρεύμα του και να πάρει κανένα μπουκάλι για το βράδυ μπας και πουλήσει έστω κανένα ποτό….

Αξιοθρήνητοι, άθλιοι, ψεύτες και συκοφάντες….

Ευτυχώς η δημοκρατία που έχει δώσει σε εμάς όπως και σε όλο τον κόσμο άλλα όπλα άμυνας και προστασίας και όχι κλωτσοπατινάδες ….

Θ.Κ