Αρχική Ν. Αργολίδος Δ. Κωστούρος: «Το τουρνουά της Βαλένθια θα τονώσει την τοπική οικονομία και...

Δ. Κωστούρος: «Το τουρνουά της Βαλένθια θα τονώσει την τοπική οικονομία και την τουριστική ανάπτυξη»

Λίγες ημέρες απομένουν για το Valencia C.F. Elite Tournament που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων μαζί με το δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου της Valencia C.F. στη μνήμη του Διαμαντή Ανδρώνη, έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Αργολίδας.

Το διεθνές τουρνουά είναι το μεγαλύτερο του είδους στην Ελλάδα και θα διεξαχθεί στην πόλη του Ναυπλίου από τις 2 ως τις 5 Απριλίου με τη συμμετοχή σπουδαίων ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με την ομάδα της Valencia να έρχεται από την Ισπανία ειδικά για το τουρνουά αυτό.

Για τα οφέλη της διεξαγωγής του τουρνουά στην Αργολίδα, μίλησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος: «Στο Δήμο μας ψάχνουμε να βρούμε καινούργιους και καινοτόμους τρόπους ανάπτυξης για να αναδείξουμε την τοπική κοινωνία, να τονώσουμε την τοπική οικονομία με στρατηγική και όραμα, προκειμένου να προσελκύσουμε επιπλέον επισκέπτες.

Ένας από αυτούς τους τομείς ανάπτυξης της τοπικής μας οικονομίας είναι ο αθλητικός τουρισμός που μπήκε σε προτεραιότητα υποδομών και δράσεων και μας προσφέρει ήδη συγκριτικά πλεονεκτήματα όπως η προοπτική επιμήκυνσης της τουριστικής δραστηριότητας και η αύξηση της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Ο Δήμος μας διεκδικεί και τολμά να οργανώσει ποιοτικά αθλητικά γεγονότα μικρής ή μεγάλης κλίμακας γιατί αυτά συνεισφέρουν στην τοπική οικονομία και να αποτελέσουν εργαλεία τοπικής τουριστικής ανάπτυξης.

Ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός είναι το Διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Διαμαντή Ανδρώνη, έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της πόλης μας με την παρουσία της Valencia CF,που πιστεύουμε πως θα γίνει θεσμός και στο μέλλον θα προσελκύσει περισσότερες και ποιοτικότερες ομάδες.

O Διαμαντής Ανδρώνης είναι ένας ποδοσφαιριστής που εκτός από τις αθλητικές του ικανότητες, διακρίθηκε για την απαράμιλλη ηθική, ταπεινότητα, αυτοπεποίθηση και ισχυρή προσωπικότητά του. Όλα αυτά τα στοιχεία δημιούργησαν ένα “διαμαντένιο χαρακτήρα” που έτυχε σεβασμού και εκτίμησης όχι μόνο από τους συμπαίκτες του, αλλά και από τους αντιπάλους του. Θα θέλαμε η καριέρα του να αποτελέσει παράδειγμα για όλους τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες!»

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 09.30 έως 16.30 :

Τηλέφωνα: 6982971731, 00357 97845821

Ε-mail: info@gps-see.eu

Web page: http://www.gps-see.eu

Facebook: GPS SEE / Valencia CF

YouTube / Twitter / Instagram: GPS SEE / Valencia CF