Αρχική Χωρίς κατηγορία Δηλώσεις Τατούλη πριν από λίγο στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Δηλώσεις Τατούλη πριν από λίγο στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Επίθεση φωτογραφίζοντας τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι κακώς οι πολιτικοί που κατηγορούνται για το σκάνδαλο της Novartis δεν πηγαίνουν στην Εξεταστική Επιτροπή.

Σαφέστατοι υπαινιγμοί εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, απαντώντας έμμεσα με αυτόν τον τρόπο, σε όσα διαδραματίστηκαν και διαδραματίζονται με την ιστορία των υποκλοπών που βούηξε η Πελοπόννησος, στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Ελένης Αλειφέρη, η οποία φαίνεται να ανήκει στο στενό πολιτικό Περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Τώρα βέβαια θέλουμε να δούμε πώς αυτοί οι 12 Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νεοδημοκράτες, δηλαδή: ο Καλλίρης, ο Πετρίτσης, ο Τζεφεράκος, ο Λέγγας, η Μπούζα, ο Μπουκουβάλας, ο Κατσίρης αλλά και οι υπόλοιποι Νεοδημοκράτες, τι έχουν να πουν. Μήπως συμφωνούν με τον κ Τατούλη ότι πρέπει να περάσουν και ο Σαμαράς και ο Γεωργιάδης, αλλά και οι υπόλοιποι Νεοδημοκράτες από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για να απολογηθούν; Αναμένουμε την απάντησή σας κύριοι, διότι το διαζύγιο στήριξης του Τατούλη με την ΝΔ έχει παρθεί εδώ και πολύ καιρό, όπως επίσης έχει κλίσει και κάθε ελπίδα στήριξης από το ΣΥΡΙΖΑ μιας και έχει οριστικοποιηθεί πια η υποψηφιότητα του Γιώργου Δέδε, ενώ στον Τατούλη έχει μείνει, στην Κόρινθο τουλάχιστον, ο Παπαφωτίου και ο Πρόεδρος της μειοψηφίας του Επιμελητηρίου, Παναγιώτης Πιτσάκης.

ΥΣ: Σε 20 μέρες αρχίζει η δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Πελοποννήσου από την εταιρεία “Marc”, του Θωμά Γεράκη και το Super tv. Οι μόνες καμπάνες που δεν θα χτυπήσουν είναι της Κλένιας, γιατί τις κλέψανε.

Θ.Κ.