Αρχική Χωρίς κατηγορία Τελικό Σφύριγμα 21/03/2017

Τελικό Σφύριγμα 21/03/2017

Οι παρουσιαστές Ανδρέας Τσαρούχας και Άντι Κοντέα συζητούν με τον κ. Καρρά για την άνοδο της ομάδας στη Β΄ Εθνική κατηγορία και το «όνειρο» που πραγματοποιείται, ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια για την Ά κατηγορία ανδρών Λακωνίας καθώς είναι και τεχνικός στον «Ήφαιστο Βρονταμά» αλλά και την πρώην του ομάδα, το «Κάστρο Γερακίου».

Ο κ. Καρράς μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Καρυάτιδες καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν, για την επόμενη χρονιά με τα μακρινά ταξίδια και τις αυξημένες υποχρεώσεις, για το πώς είναι για έναν προπονητή να διαχειρίζεται 20-25 κοπέλες στο ποδόσφαιρο και τις διαφορές στον τρόπο προπόνησης ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες.

Στη συνέχεια αποκαλύπτει τι είπε ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας Αλέξανδρος Τζόρβας μόλις αντίκρισε την ομάδα να κάνει προπόνηση στις 10.30 το βράδυ, ενώ αναφέρεται στο ρόστερ και στις προσπάθειες της διοίκησης. «Στην οργάνωση δεν υστερούμε σε τίποτα από μια επαγγελματική ομάδα», τονίζει χαρακτηριστικά.

Τέλος, η συζήτηση περιλαμβάνει εκτενή αναφορά στις ακαδημίες και τη χρησιμότητά τους, αλλά και… ΑΕ Σπάρτη με αποτελέσματα, βαθμολογίες και σχόλια.